Ονειροκρίτης Φάλαινα

Ονειροκρίτης Φάλαινα - Όνειρα με Φάλαινα
Oνειροκρίτης Φάλαινα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου φάλαινα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτηαν δεις στον ύπνο σου φάλαινα, αυτό σημαίνει ότι σε απασχολούν ζητήματα πολύ σημαντικά που όλα τα υπόλοιπα φαίνονται ως μικρά βουναλάκια μπροστά σε αυτόν τον ογκόλιθο. 

Ίσως είναι ένα σημαντικό ζήτημα υγείας δικό σου ή κοντινού σου συνανθρώπου, ή μία σημαντική τροπή στην επαγγελματική σου καριέρα ή ένας έντονος προβληματισμός για το που πηγαίνει η σχέση με τον σύντροφό σου ή σε περίπτωση που είσαι μόνος/η μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις την εργένικη ζωή και να νοικοκυρευτείς. 

Ζητήματα δηλαδή που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν προτού προχωρήσεις στα επόμενα ζητήματα τα οποία φυσικά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να λυθεί αυτό. 

Φάλαινα αν είδες στο όνειρό σου είναι πάντως συνήθως θετικό ορισμένες φορές. Νιώθεις μεγάλος και σημαντικός και δύσκολα δεν θα καταφέρεις να μην βγεις νικητής σε αυτήν εδώ τη μάχη. 

Συνήθως όμως το όνειρο με φάλαινα έχει αρνητική χροιά. Ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι πιο μεγάλο από τις δικές σου δυνάμεις και δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνος σου. Σίγουρα χρειάζεσαι μία βοήθεια. 

Αν στο όνειρο σου υπάρχει κάποιο άλλο άτομο που βλέπετε μαζί τη φάλαινα τότε είσαι τυχερός γιατί νιώθεις ότι έχεις βοήθεια που σίγουρα θα χρειαστείς. 

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 70%
Υγεία 60%
Ηρεμία 60%

Παραδείγματα ονείρων με φάλαινα

Ένας 40ρης διαφημιστής ονειρεύτηκε ότι κολυμπούσε στη θάλασσα και ξαφνικά τον κυνηγούσε μία τεράστια φάλαινα. 

Αυτό που αντιμετώπιζε στη ζωή του ήταν ότι πρόσφατα παραιτήθηκε από εκεί που εργαζόταν τα τελευταία 15 χρόνια και περιμένει να πάει στην επόμενη δουλειά όπου δεν ήξερε ακριβώς τι θα αντιμετωπίσει μπροστά του, νέοι συνάδελφοι που ίσως να μην είναι τόσο φιλικοί μαζί του όσο οι προηγούμενοι, ίσως και περισσότεροι ανταγωνιστικοί απέναντί του. 

Ένιωθε σαν ένα μικρό ψαράκι που το ρίξανε στον ωκεανό και ξαφνικά του είπαν ξεκίνα να κολυμπάς όσο πιο γρήγορα μπορείς. 

Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να είναι σε διακοπές αλλά δεν έμπαινε στο νερό γιατί νόμισε ότι είδε στα βαθιά μια πολύ μεγάλη φάλαινα. 

Αυτό που αντιμετώπιζε στη ζωή της ήταν ότι τελευταία αντιμετώπιζε ένα πολύ αγχωτικό ζήτημα περιμένοντας τα αποτελέσματα από τις πανελλήνιες που είχε δώσει η κόρη της και όλη αυτή η προσμονή της δημιουργούσε έντονο άγχος.