Ονειροκρίτης Ασανσέρ

Ονειροκρίτης Ασανσέρ - Όνειρα με Ασανσέρ
Ονειροκρίτης Ασανσέρ

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Ασανσέρ;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Ασανσέρ αν δεις στον ύπνο σου πάει να πει ότι θα έχεις βοήθεια στο να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα σου προκύψουν στο άμεσο μέλλον.  Θα είσαι τυχερή καθώς ότι και να συμβεί δεν θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις μόνη σου, κάποιος θα είναι δίπλα σου για να στηριχτείς, για να σε συμβουλέψει, για να νιώσεις την ασφάλεια ότι κάποιος νοιάζεται για εσένα ή ακόμα και να σε βοηθήσει εμπράκτως και να σε ξελασπώσει αν βρεθείς σε κάποια πραγματικά δύσκολη κατάσταση.  Το στήριγμα σου μπορεί να είναι οποιοσδήποτε κοντινός σου άνθρωπος, είτε οι γονείς σου, είτε τα αδέλφια ή φίλοι ακόμα και συνάδελφοι. 

 

Μπορεί να έχεις το άγχος ότι δεν θα τα καταφέρεις, ότι οι καταστάσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να τις βγάλεις πέρα μόνη σου αλλά δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις, κάποιος θα είναι δίπλα σου την καταλληλότερη στιγμή.  Μην ξεχνάς όμως πόσο σημαντική είναια αυτή η βοήθεια οπότε αν δεις κάποιον δικό σου άνθρωπο που είναι σε μια δύσκολη θέση, πήγαινε κατευθείαν να τον βοηθήσεις, και θα νιώσεις καλά απο την ευγνωμοσύνη του, αλλά θα νιώσεις κι εσύ καλά μέσα σου γνωρίζοντας ότι έπραξες το σωστό.

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 70%
Υγεία 50%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης Ασανσέρ που πέφτει

Αν δεις στον ύπνο σου ασανσέρ που πεφτει, αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Συχνά συμβολίζει την οικογένεια, τις επιχειρήσεις ή την οικονομική κρίση. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη στο μυαλό ότι θα βρεθείς σε μια δύσκολη κατάσταση, με μια μεγάλη δυσκολία να χρειάζεται να αντιμετωπιστεί άμεσα. Μην απογοητεύεσαι, το να προετοιμαστείς είναι το πιο σημαντικό, οτιδήποτε και δύσκολο να αντιμετωπίσεις, αν είσαι προετοιμασμένη θα το ξεπεράσεις γρήγορα και μετά απο λίγο καιρό δεν θα το θυμάσαι καν. Αυτές οι καταστάσεις κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς.

Ονειροκρίτης Ασανσέρ που έχει Κολλήσει

Όταν δεις στον ύπνο σου να έχεις κολλήσει μέσα σε ασανσέρ αυτό πάει να πει ότι σύντομα θα σου συμβούν συναρπαστικά γεγονότα. Κάτι πολύ σημαντικό και διαφορετικό θα σου συμβεί, με τη θετική συνήθως έννοια. Ίσως κάποια νέσα συνάντηση, ένας νέος έρωτας, ένα απροσδόκητο ταξίδι. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την ευκαιρία και ίσως σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. 

Ονειροκρίτης Ασανσέρ που Ανεβαίνει

Το να ονειρεύεσαι ότι είσαι σε ένα ασανσέρ που ανεβαίνει πάνει να πει  ότι θα πετύχεις γρήγορα. Μαθαίνεις γρήγορα απο τα λάθη σου, κατανοείς τι έφταιξε, κρατάς αυτές τις σκέψεις και την επόμενη φορά θα τα πετύχεις απείρως καλύτερα, τόσο καλά που θα απορούν όλοι πως κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, όχι να το βάλει κάτω αλλά να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή. Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να επαναλάβεις πάλι την ίδια διαδικασία, αποφεύγεις τις κακοτοπιές και φτάνεις στον στόχο σου σε χρόνο ρεκόρ.

Ονειροκρίτης Ασανσερ που δεν μπορείς να μπεις

Αν δεις στον ύπνο σου ένα ασανσέρ που δεν μπορείς να μπεις αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι υπομονετική με τη ζωή σου. Μην πιέζεις καταστάσεις, αυτή η τακτική δεν λειτουργεί προς όφελος σου. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως πρέπει και εφόσον έχεις τις κεραίες ανοιχτές, κράτα την ευκαιρία όταν αυτή παρουσιαστεί. 

Photo Credits Natalia Sobolivska

Περισσότερα Όνειρα στην κατηγορία Διάφορα