Κατηγορία Ονείρου: Ταξίδια

Τα όνειρα με ταξίδια αντιπροσωπεύουν μία σταθερά πορεία που μπορεί να έχεις έναντι κάποιου στόχου. Γνωρίζοντας τι επιθυμείς ή που πηγαίνεις, ένα όνειρο με ταξίδι, μπορεί να αντανακλά την καθημερινή πρόοδο που κάνεις ως προς αυτόν τον στόχο και το επιθυμητό αποτέλεσμα ή το πεπρωμένο σου.

Ένα όνειρο με ταξίδι, μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει το πόσο καλά ή άσχημα νιώθεις στη ζωή σου προσπαθώντας να επιτύχεις ένα στόχο. Σκέψου το δρόμο του ταξιδιού στο όνειρό σου για παράδειγμα: αν προχωράς σε έναν κακοτράχηλο δρόμο, αυτό συμβολίζει πως η επίτευξη του στόχου είναι δυσκολότερη απ’ ότι περίμενες.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς οτι πετάς, σημαίνει πως ο στόχος που έχεις θέσει, είναι προσιτός, επιτεύξιμος και εύκολος για σένα.

Πολλά πράγματα γύρω από το ταξίδι που είδες στον ύπνο σου, μπορεί να συμβολίζουν κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα ο καιρός κατά τον οποίο ταξίδεψες στον ύπνο σου, αν συνάντησες εμπόδια, αν είχες αποσκευές ή όχι, πόσο βαριές ήταν κτλ. Όλα τα παραπάνω διαφοροποιούν ενδεχομένως την ερμηνεία του ονείρου σου για το ταξίδι.

Επισκέψου της επιμέρους σχετικές σελίδες του onirokritis.gr και βρες σχετικές κατηγορίες για: όνειρα με γάμοόνειρα με φαγητό και όνειρα με θάλασσα

Αναζήτηση ονείρου με αλφαβητική σειρά

Α      Β      Γ      Δ      Ε      Ζ      Η      Θ      Ι      Κ      Λ      Μ      Ν      Ξ


  Ο      Π      Ρ      Σ      Τ      Υ      Φ      Χ      Ψ      Ω

Σχετικά όνειρα με ταξίδια

Τα πιο συχνά όνειρα