Σχετικά με το onirokritis.gr

σχετικά με το onirokritis.gr

Μην μένεις με την αγωνία τι σημαίνει το όνειρο που είδες. 
Διάβασε την εξήγησή του στο Onirokritis!

Το onirokritis.gr γεννήθηκε από την αγάπη γύρω από τα όνειρα, οι γιαγιάδες μας με καταγωγή από τη Σμύρνη την Πόλη και τον Πόντο, έφεραν την τέχνη των δικών τους γιαγιάδων μαζί όταν έφτασαν στην Ελλάδα δοκιμασμένες από τις κακουχίες.

Έφεραν μαζί τους αυτό το προαιώνιο χάρισμα και το πέρασαν στις επόμενες γενεές, μας έδωσαν ως προίκα αυτό το πολύτιμο δώρο της ερμηνείας των ονείρων όπου με ακόμα παραπάνω μελέτη γύρω από αυτή την αρχαία τέχνη θεωρήσαμε ότι ήρθε η στιγμή όπου ο καθένας να μπορεί να βρει εύκολα μια σημαντική βοήθεια γύρω από τη ζωή του.

Στο onirokritis.gr ο επισκέπτης βρίσκει μια τεράστια γκάμα από ερμηνείες ονείρων, με τη βοήθεια του φιλικού για τον χρήστη search bar μπορεί να βρει μια ερμηνεία από το όνειρο που είδε χθες το βράδυ ή κάποιο παλαιότερο και το οποίο του έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη.

Συνεχώς προσθέτουμε νέες ερμηνείες ονείρων ώστε να μπορεί το onirokritis.gr  να απαντήσει σε όλες τις απαιτήσεις για ερμηνεία των ονείρων.

Μη χάνετε χρόνο, μπείτε στο onirokritis.gr  και διαβάστε αναλυτικά για τα όνειρα σας, μοιραστείτε το με τις φίλες και τους φίλους σας, ώστε κι αυτοί να βρουν τις απαντήσεις που τους ταλανίζουν.

Κατηγορίες Ονείρων