Κατηγορία Ονείρου: Εργασία

Το να δεις ένα όνειρο που έχει να κάνει με τη δουλειά σου είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο. Μελέτες δείχνουν ότι το 80% των γυναικών και το 60% των ανδρών είχαν δει το τελευταίο διάστημα ένα όνειρο γύρω απο τη δουλειά τους. 

Ο πιο συνηθισμένος λόγος να δεις ένα όνειρο που έχει να κάνει με τη δουλειά σου είναι το άγχος και η πίεση που μπορεί να υπάρχει γενικότερα στη δουλειά σου ή το τελευταίο διάστημα να έχει ενταθεί πολύ περισσότερο η δουλειά και αυτό να σε αγχώνει. Συνηθισμένο δυστυχώς είναι επίσης να αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα σου κακούς προισταμένους ή δύστροπους συναδέλφους και αυτό να σε ενοχλεί σε σημείο να φέρνεις αυτές τις άσχημές καταστάσεις μέσα στο όνειρο σου.  Βέβαια δεν σημαίνει ότι όλα τα όνειρα γύρω απο τη δουλειά έχει να κάνει με το άγχος, μπορεί να σημαίνει κάτι πιο βαθύ που σίγουρα θέλει προσοχή και καλή ανάλυση. 

Όνειρα επίσης που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα επαγγέλματα είναι αρκετά συνηθισμένα , για παράδειγμα όνειρα με γιατρούςόνειρα με δικηγόρους, φαρμακοποιούς κ.α. 

Στο onirokritis.gr θα βρεις όλες τις ερμηνείες του ονειροκρίτη καθώς έχουμε αναλυτική περιγραφή για μια σειρά απο όνειρα που έχουν να κάνουν με επαγγέλματα και γενικότερα με τον εργασιακό χώρο. 

Αναζήτηση ονείρου με αλφαβητική σειρά

Α      Β      Γ      Δ      Ε      Ζ      Η      Θ      Ι      Κ      Λ      Μ      Ν      Ξ


  Ο      Π      Ρ      Σ      Τ      Υ      Φ      Χ      Ψ      Ω

Σχετικά όνειρα με την εργασία

Τα πιο συχνά όνειρα