Κατηγορία Ονείρου: Κοσμήματα

Τα κοσμήματα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των γυναικών, αλλά πολλοί άνδρες φορούν και αγαπούν τα κοσμήματα. 

Το να βλέπεις στο όνειρό σου κοσμήματα είναι κάτι συχνό για τον καθέναν μας και συνήθως αναπαριστά ένα όνειρο με καλά στοιχεία μέσα του. 

Οι γυναίκες που έχουν εμμονή με τα κοσμήματα βλέπουν αρκετά πιο συχνά ένα κόσμημα στο όνειρο τους κι αυτό είναι απλώς ο αντικατοπτρισμός των επιθυμιών τους. 

Όταν όμως ένας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα κοσμήματα και δει ένα τέτοιο στον ύπνο του, τότε αυτό το όνειρο αποκτά ένα πολύ ιδιαίτερο νόημα. 

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη τα όνειρα για κοσμήματα είναι συνήθως όνειρα με καλό νόημα και δείχνουν ευημερία, πρόοδο, επιτυχία και άλλα ευεργετικά πράγματα. Φυσικά, η έννοια του ονείρου ποικίλλει, ανάλογα με τις λεπτομέρειες του ονείρου.

Τα συνηθέστερα κοσμήματα που βλέπουν οι άνθρωποι στα όνειρα τους είναι βραχιόλια, σκουλαρίκια, πολύτιμα ρολόγια, διάφορα χρυσαφικά και φυσικά διαμάντια. Τα κοσμήματα είναι μία απόδειξη του πλούτου μας και στα όνειρα είναι μία απόδειξη της θέσης που έχετε στη ζωές των άλλων, πόσο σας εκτιμούν και πόσο σας υπολογίζουν. 

Οι άνθρωποι που βλέπουν στο όνειρο τους κοσμήματα, συνήθως βλέπουν ότι τα φορούν και νιώθουν ωραία. Αυτό σημαίνει ότι στη ζωή σου έχεις βρει τους ρυθμούς σου, νιώθεις τους άλλους να σε υπολογίζουν και να σε θεωρούν κάτι πολύτιμο. 

Μερικοί βλέπουν στο όνειρο τους να χάνουν ένα κόσμημα. Αυτό το όνειρο δεν είναι θετικό καθώς σημαίνει ότι πρόκειται να σε εξαπατήσουν. 

Αν δεις κάποιο δικό σου άτομο να σου κλέβει ένα κόσμημα, τότε με αυτό το άτομο οι σχέσεις σου έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. 

Στον onirokritis.gr μπορείς να βρεις αναλυτικές ερμηνείες του ονείρου γύρω από το κάθε κόσμημα ξεχωριστά. 

Βρες σχετικές κατηγορίες για: όνειρα με γάμο, όνειρα με ρούχα και όνειρα με ταξίδι.

Αναζήτηση ονείρου με αλφαβητική σειρά

Α      Β      Γ      Δ      Ε      Ζ      Η      Θ      Ι      Κ      Λ      Μ      Ν      Ξ


  Ο      Π      Ρ      Σ      Τ      Υ      Φ      Χ      Ψ      Ω

Τα πιο συχνά όνειρα