Κατηγορία Ονείρου: Φαγητό

To φαγητό στα όνειρα αντιπροσωπεύει τις εμπειρίες και την ενέργεια που δέχεσαι στη ζωή σου καθημερινώς, πως συγκεκριμένες καταστάσεις σε επηρεάζουν και πως, το κάθε φαγητό, αντανακλά μία μοναδική εμπειρία ενέργειας, συσχετιζόμενη με τις απόψεις, τα συναισθήματα ή τις αναμνήσεις απο κάποιο συγκεκριμένο φαγητό.

Ορισμένα φαγητά, τείνουν να συμβολίζουν κάτι πιο καθολικό (πχ μήλα ή δημητριακά), ενώ άλλα (junk food ή επεξεργασμένη τροφή) έχουν μία πιο προσωπική χροιά στη ζωή σου. Αναλόγως λοιπόν τον εκάστοτε τύπο τροφής που ονειρεύτηκες, αντίστοιχα επηρεάζεται και η καθημερινότητά σου.

Πιο συγκεκριμένα, τα φρούτα συμβολίζουν την ευημερία, τα λαχανικά τη καλή ποιότητα ζωής και το κρέας συμβολίζει σταθερότητα στη ζωή.

Αντίστοιχα, τα κατεψυγμένα τρόφημα ενδέχεται να συμβολίζουν την τάση για αναβλητικότητα, να αγνοείς δηλαδή κάποια ζητήματά που έχεις ή και αντανακλάται η τάση που ενδεχομένως να έχεις, να αφήνεις εκρεμμότητες για αργότερα.

Στον αντίποδα η απόψυξη φαγητού συμβολίζει την αντιμετώπιση ενός ή περισσοτέρων προβλημάτων. 

Τέλος, το καμμένο φαγητό, αντανακλά κάποια γεγονότα που αντιμετωπίζεις, τα οποία δεν πήγαν όπως θα ήθελες.  Μπορεί επίσης να συμβολίζει μία απώλεια προσοχής στο χειρισμό κάποιων συγκεκριμένων θεμάτων, ανευθυνότητα ή αφηρημάδα. 

Επισκέψου τις επιμέρους σελίδες του onirokritis.gr για να μάθεις περισσότερα για τις ερμηνείες του ονειροκρίτη μέσα από μια τεράστια γκάμα απο όνειρα σχετικά με το φαγητό , τα ταξίδια , τα χρώματα και πολλές άλλες κατηγορίες.

Αναζήτηση ονείρου με αλφαβητική σειρά

Α      Β      Γ      Δ      Ε      Ζ      Η      Θ      Ι      Κ      Λ      Μ      Ν      Ξ


  Ο      Π      Ρ      Σ      Τ      Υ      Φ      Χ      Ψ      Ω

Σχετικά όνειρα με φαγητό

Τα πιο συχνά όνειρα