Ονειροκρίτης Κέρματα

Ονειροκρίτης Κέρματα- Όνειρα με Κέρματα
Ονειροκρίτης Κέρματα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Κέρματα;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Κέρματα αν είδες στον ύπνο σου είναι σύμβολο οικονομικής αφθονίας και ευημερίας. Σε πολλές περιπτώσεις, βλέποντας κέρματα στα όνειρά σας μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεσαι οικονομικά ασφαλή και σταθερος στη ζωή σου και ότι έχεις τα εφόδια που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου.Σε ορισμένες περιπτώσεις, το όνειρο για κέρματα μπορεί επίσης να είναι σύμβολο αφθονίας και ευημερίας σε άλλους τομείς της ζωής σου, πέρα από τα οικονομικά θέματα. Για παράδειγμα, μπορεί να αισθάνεσαι πολύ άνετα στη σχέση σου, να νιώθεις υγιής και έτοιμος για να καταφέρεις πολλά πράγματα. 

 

Απο την άλλη βέβαια, το όνειρο για κέρματα μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεσαι αβέβαιος ή ανασφαλής για την οικονομική σου κατάσταση.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 70%
Υγεία 50%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης Κέρματα Ευρώ

 Εάν είδες στον ύπνο σου ότι μετράς κέρματα ευρώ  στο όνειρό σου, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεσαι ανήσυχος για τα οικονομικά σου και αναζητάς κάποια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας. Είναι ένα κοινό όνειρο ειδικά το τελευταίο διάστημα που τα οικονομικά όλων περνούν δύσκολες στιγμές και η ακρίβει σαρώνει. 
Είναι σημαντικό να κατανοήσεις τον εαυτό σου, πως τα περνάς στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, αν νιώθεις δυνατή ή αν υπάρχουν καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Πάντα μια συζήτηση με ένα επαγγελματία ψυχολόγο ή μια βαθιά συζήτηση με ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου βοηθάει πάρα πολύ τις καταστάσεις. 

 

Συνολικά, το να ονειρεύεσαι κέρματα και  νομίσματα μπορεί να είναι μια θετική και ενδυναμωτική εμπειρία που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σου. Είτε αισθάνεσαι οικονομικά ασφαλής είτε αναζητάς αφθονία σε άλλους τομείς της ζωής σου,  βλέποντας κέρματα στα όνειρά σπθ μπορεί να είναι ένα σημάδι καλών πραγμάτων που έρχονται.

Photo by Sung Jin Cho

Περισσότερα Διάφορα Όνειρα