Ονειροκρίτης Πισίνα

Ονειροκρίτης Πισίνα - Όνειρα με Πισίνα
Ονειροκριτης Πισίνα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Πισίνα;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Πισίνα αν δεις, αυτό συμβολίζει την ευτυχία.Το τελευταίο διάστημα πιθανότατα έχεις εργαστεί σκληρά, έχεις ξεπεράσει τις δυνατότητες σου, τα κατάφερες όμως οπότε έρχεται σιγά σιγά η ώρα της ξεκούρασης. Πιθανότατα θα πας κάπου διακοπές, στιγμές χαλάρωσης που θα σου αφήσουν χρόνο να σκεφτείς πιο ξεκάθαρα. Θα δεις ότι αυτά που σε προβλημάτιζαν δεν είναι τόσο μεγάλα και σημαντικά όσο φαίνονταν. Τα μεγάλα είναι άλλα, εκείνα που τα ξεχνάμε πάνω στην πίεση της καθημερινότητας. Τα σημαντικά είναι η υγεία σου και οι άνθρωποι σου που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη και ευτυχισμένη. Τα σημαντικά είναι οι προσωπικές σου στιγμές, ένας περίπατος, μια επίσκεψη σε ένα μουσείς ή γκαλερί ζωγραφικής, η ανάγνωση ενός βιβλίου ή μια βόλτα στο σινεμά.

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 90%
Υγεία 60%
Ηρεμία 80%

Ονειροκριτης Πισίνα Βρώμικη

Αν δεις στο όνειρο σου πισίνα με βρώμικο νερό αυτό είναι μια προειδοποίηση να προσέχεις τα άτομα που εργάζεσαι μαζί.  Μπορεί εσύ να λειτουργείς με φιλικό τρόπο απέναντι στους συναδέλφους, χωρίς να προσπαθείς να υπολθάψεις τη δουλειά τους ώστε να φανείς περισσότερο εσύ, όμως πολλοί δεν λειτουργούν έτσι. Οι προθέσεις τους δεν είναι πάντοτε αγνές, ειδικά όταν βρίσκονται στο επαγγελματικό περιβάλλον που υπάρχει το ζήτημα της εξέλιξης και φυσικά η χρηματική ανταμοιβή. Ο ανταωνισμός πολλές φορές βγάζει ένα κακό πρόσωπο απέναντι στους άλλους, μην το αφήσεις να σε τραυματίσει.

Ονειροκρίτης Πισίνα με νερό καθαρό

Αυτό το όνειρο αντιπροσωπεύει μια καλή περίοδο για επιχειρηματικές επενδύσεις. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για να επενδύσεις σωστά τα χρήματα σου, να σκέφτεσαι όμως πρώτα και μη λειτουργείς παρορμητικά, και φυσικά επένδυσε μόνο χρήματα που δεν θα σου λείψουν αν τα χάσεις. Όσο και θετικό να είναι το όνειρο, οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για παράτολμες κινήσεις.

Photo by Drew Dau

Περισσότερα Διάφορα Όνειρα