Ονειροκρίτης Τουαλέτα

Ονειροκρίτης Τουαλέτα - Όνειρα με Τουαλέτα
Ονειροκρίτης Τουαλέτα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Τουαλέτα;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Τουαλέτα αν δεις στον ύπνο σου μπορεί να είναι ένα σύμβολο απελευθέρωσης και κίνησης να αφήσεις πράγματα πίσω ώστε να πας μπροστά. Σε πολλές περιπτώσεις, βλέποντας μια τουαλέτα στο όνειρό σου μπορεί να είναι ένα σημάδι μιας αγχώδους ζωής και ότι ψάχνεις λύσεις να ξεφύγεις απο τις καταστάσεις που σου δημιουργούν αυτό το άγχος. 

 

Εναλλακτικά, το όνειρο για μια τουαλέτα μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αισθάνεσαι μια αίσθηση ανεπάρκειας ή έλλειψης ελέγχου στη ζωή σου. Εάν χρησιμοποιείς τουαλέτα στο όνειρό σου, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αναζητάς τρόπους να αισθανθείς περισσότερο τον έλεγχο της ζωής σου και να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σου. Κάποια πρόσωπα ίσως σε περιορίζουν, είτε είναι το αφεντικό σου με το να σε ελέγχει καθημερινά, είτε ο σύντροφός σου, είτε οι γονείς σου. Όπως και να έχει είναι μια δυσάρεστη εμπειρία που σε φορτίζει συναισθηματικά, 
Από την άλλη πλευρά, εάν αισθάνεσαι σίγουρη και άνετη που χρησιμοποιείς μια τουαλέτα αυτό είναι  ένα σημάδι ότι αισθάνεσαι τον έλεγχο της ζωής σου και είσαι σε θέση να αφήσεις πίσω τυχόν αρνητικά συναισθήματα ή άγχος που μπορεί να αισθάνεσαι.

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 50%
Υγεία 50%
Ηρεμία 40%

Ονειροκρίτης Τουαλέτα Κόπρανα

Αν δεις στον ύπνο σου μια τουαλέτα με κόπρανα αυτό μπορεί να είναι ένα σύμβολο απελευθέρωσης όπως αναφέραμε και παραπάνω αλλά  και μια αίσθηση αηδίας ή ντροπής. Σε πολλές περιπτώσεις, βλέποντας μια τουαλέτα με κακά σε αυτό στο όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και προσπαθείς να βρεις λύσεις ώστε να ξεφύγεις απο αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. 

 

Εναλλακτικά, το να ονειρεύεσαι μια τουαλέτα με κόπρανα μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι νιώθεις μια αίσθηση ντροπής ή αηδίας για κάτι που έχει γινει στη ζωή σου.Είναι σημαντικό να σκεφτείς τι είναι αυτό που σε φέρνει σε μια τόσο δύσκολη θέση και αν υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις. 

 

Για να ερμηνεύσεις σωστά αυτό το όνειρο είναι σημαντικό να κατανοήσεις ποια είναι αυτά που σε προβληματίζουν. Συνολικά, το όνειρο για μια τουαλέτα μπορεί να είναι μια ισχυρή και ουσιαστική εμπειρία που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σου για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στη ζωή σου.

Photo by Shawn Ang

Περισσότερα Διάφορα Όνειρα