Ονειροκρίτης Νύχια

Κοκκινα νυχια μανικιουρ
Ονειροκρίτης Νύχια

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Νύχια;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Νύχια αν είδες στο όνειρο σου σημαίνει ότι σε απασχολεί ο τρόπος που στέκεσαι και ο τρόπος που κρατάς τα πράγματα, είτε είναι καταστάσεις αύλες είτε είναι αντικείμενα πραγματικά. 

Δείχνει ότι είσαι άτομο που θέλεις να κρατάς τις καταστάσεις στα χέρια σου, να μην τις αφήνεις να σε κάνουν ότι θέλουν αλλά να προσπαθείς εσύ να τις ορίσεις όσο μπορείς και όσο σου επιτρέπουν οι συνθήκες. Φαίνεται μια δυναμική απο την πλευρά σου που πολλές φορές μπορεί να μην είναι ευδιάκριτη απο τους άλλους, αλλά υπάρχει. Εφόσον είδες νύχια στο όνειρό σου, αυτό είναι ένα όνειρο που δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει έτσι, πρέπει να σκεφτείς γιατί το είδες, να σκεφτείς τι έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, τι σε απασχολεί στην προσωπική σου ζωή ή στη δουλειά, αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσες να είχες λειτουργήσει πιο δυναμικά ή και το αντίθετο, αν υπήρξε κάποια περίπτωση που ήσουν πολύ πιο δυναμική και συγκεντρωτική απο ότι ίσως θα έπρεπε. 

 

Αυτό το όνειρο θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις να είσαι πιο προσεκτική σε αυτά που κάνεις και να έχει προηγηθεί σκέψη αρκετή. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα άσκηση που σίγουρα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στην καθημερινότητά σου, στο απο το πιο μικρός έως το πιο μεγάλο, θα δεις ότι με τη σκέψη θα βρεις έναν ωραίο ρυθμό, κάτι που θα εκτιμήσουν πολύ οι γύρω σου και σίγουρα θα το ζηλέψουν.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 60%
Υγεία 40%
Ηρεμία 40%

Ονειροκρίτης Νύχια Χεριών

Αν είδες στο όνειρό σου νύχια χεριών αυτά είναι σύμβολα για τη σταθερότητα και τη δημιουργικότητά σου στη ζωή, είναι δηλαδή τα βασικά σου εργαλεία για το πως μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Ονειροκρίτης Νύχια που Σπάνε

Αν είδες στο όνειρό σου νύχια που σπάνε σημαίνει ότι κάτι μεγάλο σε απασχολεί, κάτι που έχεις προγραμματίσει και νιώθεις ότι δεν πάει καλά, ή τουλάχιστον είναι πάρα πολύ κρίσιμο για εσένα και έχεις έναν διαρκή φόβο ότι δεν θα βγει σε καλό. Μη φοβάσαι, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και προσπάθησε να πετύχεις τον σκοπό σου.

Ονειροκρίτης Νύχια Άσπρα

Αν είδες στο όνειρό σου νύχια άσπρα σημαίνει ότι οι προθέσεις σου είναι αγνές, έχεις θέληση να πετύχεις τους σκοπούς σου χωρίς να βλάψεις κάποιον ή να λειτουργήσεις επιζήμια προς τρίτους με σκοπό το δικό σου κέρδος. Δείχνει ότι είσαι άτομο με καλή καρδιά και αγάπη.

Ονειροκρίτης Νύχια Κόκκινα

Αν είδες στο όνειρό σου νύχια κόκκινα δείχνει ότι κάποια ερωτική επιθυμία υπάρχει, μια διάθεση για έναν νέο έρωτα, να αφεθείς σε αυτόν και να τον ζήσεις στο 100%. Μη φοβάσαι, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην περιμένεις τη πρώτη κίνηση, κάνε την εσύ.

Όσοι είδαν κάτι απο τα παρακάτω δεν διαφέρει κάτι απο όσα αναφέραμε στην αρχή για το συγκεκριμένο όνειρο. 

  • ονειροκριτης νυχια που πεφτουν
  •  ονειροκριτης νυχια μανικιουρ
  • ονειροκριτησ νυχια βγαλμενα
  • ονειροκρίτης νύχια ποδιού

Photo Credits DESIGNECOLOGIST 

Περισσότερα Διάφορα Όνειρα