Ονειροκρίτης Χωράφι

Ονειροκρίτης Χωράφι - Όνειρα με Χωράφι
Ονειροκρίτης Χωράφι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου χωράφι;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Χωράφι αν είδες στον ύπνο σου αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις ότι σε απασχολεί δεν έχει περιορισμούς που θα μπορούσαν να σε παγιδεύσουν σε λανθασμένες λύσεις. 

Η σκέψη σου είναι αρκετά ελεύθερη έτσι ώστε να βρίσκει κάθε φορά την καταλληλότερη λύση, όσο ανορθόδοξη και να ακούγεται. Νιώθεις μία ελευθερία η οποία σε γεμίζει με χαρά και ευτυχία. Δεν υπάρχουν εμπόδια που μπορούν να σε σταματήσουν, κι αν υπάρξουν εσύ θα βρεις ένα πέρασμα και θα ξεφύγεις μακριά από αυτά. Ίσως υπάρχει στο περιβάλλον σου κάτι που προσπαθεί να σε περιορίσει από το να είσαι ο εαυτός σου, αλλά έχεις τη δύναμη να το απωθήσεις. 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό και ευεργετικό από το να είσαι ο εαυτός σου, ο εαυτός βέβαια που σκέφτεται σοφά για κάθε του πράξη και δεν λειτουργεί πάντα μόνο με το συναίσθημα. 

Αν είδες στο όνειρο χωράφι, αυτό είναι τις περισσότερες φορές κάτι πολύ θετικό καθώς οι λύσεις που μπορείς να έχεις σε κάθε τι που σε προβληματίζει είναι απεριόριστες. Η περίοδος που περνάς είναι μία περίοδος προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης. 

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 50%
Υγεία 50%
Ηρεμία 70%

Ονειρο Χωράφι - Αρνητικά

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη χωράφι αν είδες στο όνειρο σου, αυτό ορισμένες φορές έχει και μία αρνητική πλευρά καθώς μπορεί στη ζωή σου να έχεις δώσει σε ορισμένα σημαντικά σου πρόσωπα υπερβολική εμπιστοσύνη κι εκείνοι ίσως σε απογοητεύσουν. 

Επίσης ορισμένες φορές όταν νιώθεις μία απέραντη ελευθερία, αυτή έρχεται σε αντίθεση με άτομα που δεν έχουν συνηθίσει έτσι και ίσως έρθουν σε κόντρα μαζί σου. 

Μια απότομη ελευθερία σου θα φέρει συγκρούσεις, αλλά δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει, μόνο να είσαι σε εγρήγορση και να μη βρεθείς προ εκπλήξεων που θα σε στεναχωρήσουν. 

Ονειροκρίτης Χωράφι Οργωμένο

Αν δεις στο όνειρο χωράφι οργωμένο αυτό σημαίνει ότι ανοίγονται νέες προοπτικές όσον αφορά το πνευματικό σου επίπεδο καθώς και νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σου. 

Μία κινητικότητα φαίνεται ώστε να ξεκινήσει κάτι νέο, ή να ξεκολλήσει κάτι το οποίο πίστευες ότι τελικά δεν θα γίνει τίποτα και θα μείνουν τα σχέδια που είχες κάνει για πάντα στο συρτάρι. 

Μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί να πάει χαμένη, ακόμα κι αν χρειάζεται να ρισκάρεις, μην το φοβηθείς.