Ονειροκρίτης καφές

Ονειροκρίτης Καφές - Όνειρα με Καφές
Ονειροκρίτης Καφές

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου καφέ;

Εάν είδες στον ύπνο σου καφέ αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει πιο διορατικός στη ζωή σου, να σκέφτεσαι καλά προτού αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις θα έχει στη ζωή σου και στη ζωή των άλλων. Θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου 100, το μυαλό να δουλεύει σε φουλ ένταση πρωί βράδυ. Μην κάνεις κάτι απερίσκεπτο που θα το μετανιώσεις. 

Αν δεις στο όνειρο σου να πίνεις καφέ με παρέα θα πρέπει να επανεξετάσετε τον περίγυρο σας είτε είναι οι φίλοι σας, είτε οι στενοί συνάδελφοι. 

 

Αν τώρα είδες ότι τον καφέ τον πίνεις με κάποιον ξένο που πρώτη φορά βλέπεις αυτό δείχνει ότι τα αισθήματα σου είναι φιλικά προς τους άλλους. Αν τώρα πίνεις καφέ με ένα φίλο του αντίθετου φύλου τότε φαίνεται ότι τρέφεις κρυφά αισθήματα για αυτό το πρόσωπο. 

Αν είδες στο όνειρο σου ότι ρίχνεις τον καφέ, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη λήψη αποφάσεων. 

Με μιά ματιά
Τύχη 30%
Σχέσεις 60%
Υγεία 80%
Ευημερία 50%
Ηρεμία 40%

Ονειροκρίτης Καφές Nescafe

Αν δεις στο όνειρό σου ότι πίνεις nescafe αυτό δείχνει ότι λειτουργείς πολύ βιαστική, η ζωή σου είναι ένας αγώνας ταχύτητας που όμως δεν βλέπει ποτέ τη γραμμή τερματισμού. Θα πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα, να δεις τη ζωή αλλιώς, πιο ζεν. 

Ονειροκρίτης Καφές Γαλλικός

Τα όνειρα με γαλλικό καφέ υποδηλώνουν την ανάγκη να αλλάξεις τη ρουτίνα σου. Ίσως το σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι σε έχει κουράσει, έχει επαναληφθεί τόσες φορές χωρίς να αλλάξει καθόλου που δεν πάει άλλο, κι ας μην θέλεις να το παραδεχτείς, βαθιά μέσα σου τρώγεσαι. 

Ονειροκρίτης Καφές Καπουτσίνο

Αν δεις στο όνειρο σου ότι πίνεις καφέ καπουτσίνο με πλούσια κρέμα αυτό υποδηλώνει ότι θα πρέπει να λαμβάνεις και τις απόψεις των στενών σου φίλων , κοντινών συγγενών ή της οικογένειας σου προτού προβείς σε κάποια πράξη.

Ονειροκρίτης Καφές Φρέντο

Αν δεις στο όνειρο σου ότι πίνεις καφέ Φρέντο, αυτό δείχνει ότι γενικά νιώθεις άνετα, τα έχεις ρυθμίσει όλα και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις τότε ακριβώς που πρέπει.  

Ονειροκρίτης Καφές Σκέτος

Αν δεις στο όνειρο σου ότι πίνεις καφέ σκέτο χωρίς ζάχαρη, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα λάβεις ένα νέο που δεν θα σου αρέσει, θα σε απογοητεύσει και θα σε προβληματίσει πολύ.

Περισσότερα σχετικά Όνειρα