Ονειροκρίτης Κατσαρίδα

Ονειροκρίτης Κατσαρίδα - Όνειρα με Κατσαρίδα
Ονειροκρίτης Κατσαρίδα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου κατσαρίδα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη κατσαρίδα αν δεις στο όνειρο σου αυτό είναι ένα σημάδι απογοήτευσης. Ίσως νιώθεις μία αδικία να γίνεται στο πρόσωπο σου από τους άλλους, να σε έχουν βάλει στην άκρη δίχως λόγο, ένα αίσθημα ότι είσαι ανεπιθύμητη στους φίλους και στην οικογένεια σου, σε εκείνους που μέχρι πρότινος ίσως ένα αναπόσπαστο μέλος, τώρα αυτό έχει αλλάξει. 

Επίσης αν δεις στο όνειρο κατσαρίδα ίσως να είναι μία αίσθηση από κάτι που σε δυσκολεύει, σε μειώνει σαν άτομο.

 

Παράδειγμα: Μία γυναικολόγος επιτυχημένη είδε στο όνειρο της μία κατσαρίδα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, απέναντι από τον μεγάλο καθρέφτη, έμενε εκεί σταθερή για ώρα. Αυτό το όνειρο είχε να κάνει με το κοντό κούρεμα αλα γκαρσόν που έκανε τις προάλλες στο κομμωτήριο έπειτα από τις πιέσεις του κουρέα και που στο τέλος δεν της άρεσε καθόλου καθώς δεν την κολάκευε. 

 

Παράδειγμα 2: Μία νεαρή φοιτήτρια είδε στον ύπνο της ότι ψέκαζε μία φωλιά από κατσαρίδες. Μόλις είχε επιστρέψει από τις διακοπές στο κάμπινγκ της Αντιπάρου όπου είχε πάει με την παρέα της η οποία δεν της φέρθηκε καθόλου καλά. 

 

Παράδειγμα 3: Ένας μηχανικός αυτοκινήτων είδε στον ύπνο του ότι μία κατσαρίδα είχε μπει μέσα στη μηχανή ενός αυτοκινήτου και δεν έλεγε να φύγει. Τις τελευταίες ημέρες ένας ενοχλητικός πελάτης του είχε κάνει τη ζωή δύσκολη καθώς είχε παράλογες απαιτήσεις για το σέρβις του αυτοκινήτου του και όπου στο τέλος δεν τον πλήρωσε καν. 

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 20%
Υγεία 50%
Ηρεμία 40%