Ονειροκρίτης Δικηγόρος

Ονειροκρίτης Δικηγόρος - Όνειρα με Δικηγόρος

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου δικηγόρο;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη δικηγόρο αν δεις στο όνειρο σου αυτό πάει να πει ότι σε απασχολεί αρκετά ο τομέας της συμμόρφωσης.  

Φαίνεται ότι κάτι σοβαρό απασχολεί τη σκέψη σου είτε είσαι ξύπνιος είτε στον ύπνο σου. 

Μία κατάσταση που σε δυσκολεύει χρειάζεται να λυθεί ή έστω να γίνει πιο ελεγχόμενη μέσω μιας παρεμβατικής μεθόδου. Αυτό που σε απασχολεί φαίνεται ότι σιγά σιγά βγαίνει εκτός ελέγχου και πρέπει πολύ σύντομα να επανέλθει στον σωστό δρόμο. 

Ίσως να μην μπορείς μόνος σου να διαχειριστείς την κατάσταση και να χρειάζεται κάποιος τρίτος να σε βοηθήσει. Μην ντραπείς να ζητήσεις την οποιαδήποτε βοήθεια ή μη βάλεις από πάνω τους εγωισμούς σου. 

Αν αργήσεις τότε θα είναι πολύ αργά, θα χρειαστείς να ζητήσεις άμεσα βοήθεια και η ντροπή θα είναι πολύ μεγαλύτερη. 

Όταν βλέπεις στο όνειρο δικηγόρο πολλές φορές δεν έχει να κάνει με κάτι δικό μας αλλά κάτι που αφορά έναν τρίτο και έπεσε στην αντίληψη μας.

 Αυτό ισχύει ιδίως αν είσαι άνθρωπος που πιστεύεις στην τάξη και αυτό που είδες να μην σου άρεσε καθόλου και να προβλημάτιζε πως μπορεί να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.

Παράδειγμα: Ο Νίκος, ιδιοκτήτης μίας νεοσύστατης εταιρείας που προσέχει να είναι πολύ τυπικός με τις υποχρεώσεις της εταιρείας του, είτε πρόκειται για τους μισθούς προς τους εργαζόμενους του, είτε για τους προμηθευτές, είτε για τις υποχρεώσεις για τους φόρους και το ΙΚΑ, σε μία κουβέντα που είχε με άλλους ιδιοκτήτες εταιρειών άκουσε ότι οι περισσότεροι δεν πληρώνουν τους φόρους τους και κοκορεύονται για αυτό. 

Τις επόμενες ημέρες έβλεπε στο όνειρο του να μιλάει με έναν δικηγόρο για μία πολύ σοβαρή υπόθεση. 

Αφού κατέγραψε το όνειρο του και έψαξε τι σημαίνει κατέληξε ότι αυτό το αίσθημα αδικίας των άλλων ιδιοκτητών των στοίχειωσε με αποτέλεσμα να βλέπει αυτά τα όνειρα. 

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 70%
Υγεία 50%
Ηρεμία 50%