Ονειροκρίτης Ταξί

Ονειροκρίτης Ταξί - Όνειρα με Ταξί
Ονειροκρίτης Ταξί

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου ταξί;

Σύμφωνα με τον Ονειροκριτη ταξί αν είδατε στο όνειρο σας πάει να πει ότι αισθάνεσαι ότι έχεις άτομα που νοιάζονται για εσένα, στέκονται καθημερινά δίπλα σου, ή θα σταθούν όταν θα υπάρχει μία ανάγκη. 

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου, να θυμάσαι μόνο ότι δεν θα είναι εκεί για πάντα, αν δηλαδή τους φέρεσαι με άσχημο τρόπο, δεν αναγνωρίζεις το σημαντικό έργο τους, τότε εκείνοι κάποια μέρα ίσως σου γυρίσουν την πλάτη. 

Για αυτό να θυμάσαι πάντα να τους δείχνεις την αγάπη σου αν και αφού βλέπεις στο όνειρο ότι είσαι μέσα σε ένα ταξί τότε σίγουρα τους σκέφτεσαι. 

Υπάρχει βέβαια και μια αρνητική οπτική αν δεις στο όνειρο σου ότι είσαι μέσα σε ταξί.  Η επανάπαυση ότι κάποιος άλλος θα σε ξελασπώσει οδηγεί σε ένα τέλμα, σε μία ραστώνη, μία κατάσταση όπου δεν δίνεις το 100% του εαυτού σου, σαν να προσπαθείς να περπατήσεις μέσα σε ένα λασπώδες τοπίο, αντί να βάλεις τα δυνατά σου να φύγεις από εκεί, περιμένεις τους άλλους να σε βοηθήσουν να περάσετε σιγά σιγά αυτό το δύσβατο πέρασμα. 

Παράδειγμα: Ένας φοιτητής ιατρικής έκλεισε για εισιτήρια ώστε να πάει στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο αμέσως μετά την εξεταστική. Είδε στον ύπνο του ότι ήταν σε ένα κίτρινο Νεο Υορκέζικο ταξί. 

Είδε αυτό το όνειρο γιατί όλα τα λεφτά του τα έδωσε για τα εισιτήρια και τώρα περίμενε από τους εύπορους γονείς του να του δώσουν χρήματα για τη διαμονή αλλά και για το Primavera Festival όπου και ήταν αυτός ο πραγματικός λόγος τους συγκεκριμένου ταξιδιού. 

Παράδειγμα 2: Μία δασκάλα δημοτικού ετών 34 είδε ότι ήταν σε ένα ταξί με σκοπό να πάει στο σπίτι, τότε μπήκε μία άλλη γυναίκα, διπλή ταρίφα δηλαδή και παρακάλεσε την κοπέλα αλλά και τον ταξιτζή να πάνε εκείνη πρώτη στον προορισμό της και θα πλήρωνε και τις δύο ταρίφες. 

Όταν ξύπνησε από το όνειρο η δασκάλα σκέφτηκε γιατί είδε αυτό το όνειρο και κατέληξε ότι έχει δώσει πολύ έμφαση στην εμφάνιση της και στην εικόνα της στο instagram, και όλη την ώρα την τριγυρνούσαν ιδιαίτερα όμορφοι άντρες αλλά χωρίς κανένα επίπεδο και ότι αυτό θα έπρεπε να σταματούσε με κάποιο τρόπο σύντομα γιατί προκοπή οικογένειας δεν έβλεπε. 

Photo Credits Lexi Ruskell on Unsplash

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 80%
Υγεία 50%
Ηρεμία 50%