Ονειροκρίτης Γλυκά

Ονειροκρίτης Γλυκά - Όνειρα με Γλυκά
Ονειροκρίτης Γλυκά

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου γλυκά;

Εάν ονειρευτείς να τρως ή απλά δεις γλυκά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ερωτευτείς ή κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή σου. Δεν είχες μεγάλη τύχη σε προηγούμενες σχέσεις και δεν βρήκες αυτό που χρειάζεσαι. Ήξερες ότι τα συναισθήματά που αισθάνεσαι για κάποιον/α δεν ήταν αμοιβαία.

Δεδομένου ότι έχεις αρχίσει να χάνεις την ελπίδα να βρεις το σωστό άτομο, δεν θα δώσεις τη δέουσα προσοχή όταν κάποιος/α δείχνει ενδιαφέρον για εσένα.

Ωστόσο, σύντομα η όλη κατάσταση θα αλλάξει: θα νιώσεις υποστήριξη σε δύσκολες στιγμές, θα χαλαρώσεις γρήγορα και θα ξεχάσεις τις αποτυχίες που είχες σε προηγούμενες σχέσεις.Μετά από μερικούς μήνες, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχετε βρει ένα άτομο με το οποίο θέλεις να μείνεις για πάντα.

 

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι είσαι σε μια αυστηρή δίαιτα που δεν σου επιτρέπει να καταναλώνεις υδατάνθρακες και έτσι μπορείς να φας γλυκά μόνο στα όνειρα.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 90%
Υγεία 70%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης παίρνω καραμέλα

Το να ονειρεύεσαι να πάρεις καραμέλα σημαίνει ότι θα πάρεις μια προσφορά αγάπης. Κάποιος που δεν θα σου αρέσει στην αρχή μπορεί να φλερτάρει μαζί σου.Ωστόσο, η αδιαφορία σου θα εξιτάρει ακόμη περισσότερο το άτομο αυτό και θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει. Θα σου κάνει διάφορες εκπλήξεις και θα σου αγοράσει δώρα, για να τον/την παρατηρήσεις.

Ονειροκρίτης δίνω καραμέλα σε κάποιον

Το να ονειρεύεσαι να δώσεις καραμέλα σε κάποιον συμβολίζει την αδύνατη αγάπη. Θα ερωτευτείς κάποιον/α που δεν θα μπορεί να συνάψει σχέση μαζί σου.

 

Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι απόσταση, άλλο άτομο, διαφορά ηλικίας ή κάτι παρόμοιο. Θα υποφέρεις για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα αρνείσαι να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

 

Θα γνωρίζεις ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι τοξική, αλλά δεν θα θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση μέχρι να ξεμπερδέψεις με την παρούσα κατάσταση..

Ονειροκρίτης αγοράζω γλυκά

Εάν δεις ένα όνειρο όπου αγοράζεις γλυκά, αυτό σημαίνει ότι τελικά θα είσαι σε θέση να απαλλαγείς από κάποια οικονομικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν καιρό τώρα.

 

Θα αποκτήσεις με κάποιον τρόπο αρκετά χρήματα για να πληρώσεις για τις ανάγκες ή τα χρέη σου και να κάνεις τους αγαπημένους σου ευτυχισμένους. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα είσαι σε θέση να απολαύσεις τη ζωή και να απολαύσεις ξέγνοιαστο και ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου.

Ονειροκρίτης πουλάω γλυκά

Εάν ονειρεύεσαι να πουλάς γλυκά, αυτό σημαίνει ότι η επόμενη περίοδος θα είναι δύσκολη για σένα.

 

Θα είσαι λυπημένος-η εξαιτίας ατυχών γεγονότων που σου συμβαίνουν στο παρόν. Θα νιώσεις άγχος, οπότε δεν θα έχεις ούτε τη δύναμη, ούτε τη θέληση να προχωρήσεις με κάτι νέο και να αφήσεις την κατάσταση αυτή πίσω σου.

Τα μέλη της οικογένειάς σου θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατάσταση αυτή και να αντιμετωπίσεις με θάρρος νέες προκλήσεις.

Ονειροκρίτης κλέβω γλυκά

Το να ονειρεύεσαι να κλέβεις γλυκά από κάποιον που γνωρίζεις υποδηλώνει ότι έχεις γίνει εξ ολοκλήρου εξαρτημένος από αυτό το άτομο.

Αισθάνεσαι σαν παράσιτο επειδή έχετε τοποθετήσει τον εαυτό σου σε μια κατάσταση όπου δεν μπορείς να ανεξαρτοποιηθείς απο το άτομο αυτό.

Εάν έχεις χάσει πρόσφατα τη δουλειά σου ή δεν μπορείτε να βρεις εργασία, αυτό το όνειρο είναι αποτέλεσμα των ανησυχιών σας. Το ίδιο ισχύει και αν τα λεφτά που κερδίζεις δεν μπορούν να καλύψουν όλα τα έξοδά σας.

 

Εάν, ωστόσο, ονειρεύεσαι να κλέβεις καραμέλες από ένα κατάστημα, αυτό συμβολίζει τη ζήλια ή το φθόνο.

Ένας από τους φίλους σου πιθανότατα έχει αυτό που επιθυμείς εδώ και πολύ καιρό. Πιθανώς να είναι καλύτερη δουλειά, μεγαλύτερα κέρδη ή έναν σύντροφο που πάντα ποθούσες. Πιστεύεις ενδόμυχα ότι αξίζεις όλα αυτά τα πράγματα περισσότερο από τον φίλο/η σου.

Ονειροκρίτης κρύβω γλυκά

Η απόκρυψη γλυκών από άλλους ανθρώπους σε ένα όνειρο συμβολίζει την ανάγκη σου να είσαι ανεξάρτητος-η. Μπορεί να περιβάλλεσαι από πολλούς ανθρώπους στο σπίτι ή στην εργασία. Αυτό δεν σε ενοχλούσε στο παρελθόν, αλλά πλέον έχεις εισέλθει σε μια φάση που χάνεις την υπομονή σου.

Θέλεις να απολαύσεις τη μοναξιά, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να παρακολουθήσεις μια ταινία ή απλά να περάσετε μια μέρα χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνείς με κανέναν.

Photo by Brooke Lark

Περισσότερα Όνειρα με φαγητό