Ονειροκρίτης Μέλι

Ονειροκρίτης Μέλι - Όνειρα με Μέλι
Ονειροκρίτης Μέλι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου μέλι;

Το να ονειρεύεσαι μέλι αντιπροσωπεύει συναισθήματα καλοσύνης, μία αίσθηση ότι τα πάντα είναι υπέροχα φροντίδα και ότι όλα πάνε καλά. Υποδηλώνει ένα γενικότερο αίσθημα ευεξίας ή ικανοποίησης. 

Νιώθεις ότι οι άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να είναι καλοί απέναντί σου και αυτό σε κάνει αντίστοιχα να βγάζεις κι εσύ τον καλύτερο εαυτό σου απέναντι στους συνανθρώπους σου, είτε είναι φίλοι και γνωστοί ή ακόμα και αν είναι κάποιο άτομο που βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου. Εναλλακτικά, το όνειρο για το μέλι μπορεί να αντικατοπτρίζει συναισθήματα για ευχαρίστηση, σεξουαλικές εμπειρίες, ή πολυτέλεια.

Αρνητικά, το όνειρο για το μέλι μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα για μια εγωιστική ανάγκη για ευχαρίστηση χωρίς διακοπή. Αισθάνεσαι ότι θέλεις να απολαμβάνεις κάτι αδιάκοπα, χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τίποτα άλλο στο περίγυρό σου και χωρίς να νοιάζεσαι μήπως ενοχλεί τα αγαπημένα σου πρόσωπα και την οικογένειά σου.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 90%
Υγεία 70%
Ηρεμία 100%

Ονειροκρίτης κυψέλη

Το να ονειρεύεσαι το μέλι σε μια κυψέλη αντιπροσωπεύει μια ανταμοιβή που θα αποκτήσεις μόνο αν περάσεις μία επικίνδυνη ή επίπονη κατάσταση. Έχεις την ευκαιρία να αισθανθείς καλά ή να κερδίσεις κάποιο τρόπαιο ή κάποιο όφελος, όμως είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη η διαδικασία μέχρι να αποκτήσεις αυτό που θέλει.

Παράδειγμα: ένα κορίτσι ονειρευόταν να της προσφέρεται δωρεάν μέλι το οποίο όμως αντί να το θέλει, την κάνει να αηδιάζει. Στην πραγματική της ζωή είχε μεγάλη ανάγκη από μια δουλειά και της προσφέρθηκε μόνο μια απλήρωτη πρακτική άσκηση. Το μέλι που την αηδίασε αντανακλούσε τα συναισθήματά της: από τη μία της δόθηκε μια ευκαιρία εργασιακής εμπειρίας από την άλλη.

Photo by Oana Cristina 

Περισσότερα Όνειρα με Φαγητό