Ονειροκρίτης Ρύζι

Ονειροκρίτης Ρύζι- Όνειρα με Ρύζι
Ονειροκρίτης Ρύζι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Ρύζι;

Εάν δεις ρύζι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ευημερία και επιτυχία στα οικονομικά σου. Ενδέχεται στο εγγύς μέλλον να επεκτείνεις την ιδιοκτησία σου και να αυξήσεις την περιουσία σου ή μπορεί να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα για κάτι που θα σου εξασφαλίσει το μέλλον (διαμέρισμα, ακίνητο για μαγαζί κτλ). Ό,τι κι αν είναι, θα επενδύσεις σε κάτι που θα είναι μόνο δικό σου και θα σε βοηθήσει να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητος-η.Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 90%
Υγεία 80%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης - τρώω ρύζι

Εάν ονειρεύεσαι να τρώς ρύζι, συμβολίζει την καλή υγεία. Κάνεις το καλύτερό για να συγκρατηθείς στη διατροφή σου και τρως μόνο ό,τι γνωρίζεις ότι είναι υγιές. Παρόλο που θα θες να “σπάσεις” τη διαίτά σου με πρόχειρο φαγητό και καθιστική ζωή, αναγκάζεις τον εαυτό σου να προετοιμάσει υγιεινά γεύματα και να πάει σε περιπάτους ή άσκηση.

Ονειροκρίτης αγορά ρυζιού

Το όνειρο για την αγορά ρυζιού συμβολίζει μία ενδεχόμενη διαφωνία. Πιθανότατα διαφωνείς με τον σύντροφό σου ή τα μέλη της οικογένειάς σου σε ασήμαντα πράγματα. Προσπαθείς να τους επιβάλλεις τη στάση σου, πείθοντάς τους ότι οι δικές σου είναι οι μόνες σωστές απόψεις, γεγονός που οδηγεί σε αντιδράσεις διαφορετικές από αυτές που περίμενες.

Ονειροκρίτης μαγείρεμα ρυζιού

Εάν ονειρεύεσαι να μαγειρεύεις ρύζι, συμβολίζει την ευημερία. Μπορείς να πεις ότι είσαι τυχερός επειδή ζεις με ανθρώπους που σε κατανοούν και σε αγαπάνε. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν πράγματα για σένα όταν δεν έχεις χρόνο να τα κάνετε μόνος-η σου.

Ονειροκρίτης - σερβίρω ρύζι

ταν ονειρεύεσαι να σερβίρεις ρύζι σε κάποιον, αυτό σημαίνει ότι δεν προσέχεις λεπτομέρειες. Πχ σε ένα δείπνο, κάποιος μπορεί να πει ότι δεν είσαι ο καλύτερος οικοδεσπότης, όμως πιστεύεις ότι η ουσία είναι πολύ πιο σημαντική από το πώς φαίνεται κάτι. Δεν είσαι κάποιος που θα προετοιμάσει νόστιμα γεύματα για τους καλεσμένους σου, αλλά κάνεις μια αξιότιμη προσπάθεια να αφιερώσεις την προσοχή σου στο γεύμα και να βοηθήσετε τους καλεσμένους να χαλαρώσουν και να περάσουν καλά.

Oνειροκρίτης - άνθρωποι που τρώνε ρύζι

Ένα όνειρο όπου βλέπεις κάποιον άλλο να τρώει ρύζι συμβολίζει το φθόνο. Ο φίλος ή ο γνωστός σου έχει πιθανώς όλα όσα πάντα φανταζόσουν. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή δουλειά, μεγάλα κέρδη, ή μια αρμονική σχέση με τον σύντροφό τους. Αντί να δηλητηριάζεις τον εαυτό σου με αρνητικά συναισθήματα, πρέπει να προσπαθήσεις να ακολουθήσεις το παράδειγμα αυτού του ατόμου και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Ονειροκρίτης - Ταΐζω ρύζι

Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείς από τους ανθρώπους με τους οποίους δεν έχεις τίποτα κοινό, επειδή σου απορροφούν τη θετική ενέργεια. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν την εσωτερική σου γαλήνη.

Ονειροκρίτης - Σε ταΐζουν ρύζι

Εάν ονειρεύεσαι κάποιον να σε ταΐζει ρύζι, αυτό σημαίνει ότι έχεις προβλήματα που σε απασχολούν, αλλά δε προλαβαίνεις να ασχοληθείς μαζί τους. Πιθανότατα πιστεύεις ότι πρέπει να φροντίσεις πρώτα στην οικογένεια, τον σύντροφό ή τους φίλους σου, γι ‘ αυτό συχνά παραμελείς τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις σου ή πιστεύεις ότι οι δικές σου ανάγκες είναι λιγότερο σημαντικές. 

Ονειροκρίτης ορυζώνες

Εάν δεις στο όνειρό σου ορυζώνες, αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός να καταλάβεις τι θέλεις απο τη ζωή σου και να κάνεις ένα σχέδιο για το πώς να το πετύχεις. Έχεις παραμείνει στάσιμος-η για πολύ καιρό επειδή φοβάσαι την αλλαγή. Ωστόσο, πρέπει να αγωνιστείς για την ευτυχία και την επιτυχία.

Ονειροκρίτης - φυτεύω ρύζι

Η φύτευση ρυζιού σε ένα όνειρο σημαίνει ότι μια ευνοϊκή περίοδος ζωής σου σε περιμένει. Θα αποκτήσεις προϋποθέσεις για να βελτιώσετε την κοινωνική και επαγγελματική σου  κατάσταση. Θα σχεδιάσεις τελικά το μέλλον σου πιο αισιόδοξα. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι να έχεις κάποιον με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα. Επειδή τα πράγματα δεν θα πάνε όπως έχεις φανταστεί, θα χρειαστεί να έχεις ένα κατάλληλο σύντροφο ή επιχειρηματικό συνεργάτη.

Ονειροκρίτης - μαζεύω ρύζι

Η συλλογή ρυζιού σε ένα όνειρο σημαίνει ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς σου θα είναι σύντομα ορατά. Όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα θα αρχίσουν να αποδίδουν. Έχεις επενδύσει χρόνια στην εκπαίδευσή σου ή στην απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας σε έναν συγκεκριμένο τομέα, ο οποίος τελικά θα είναι καρποφόρος. Είναι σημαντικό να είσαι υπομονετικός-η λίγο περισσότερο και αυτό που θέλεις για μεγάλο χρονικό διάστημα θα συμβεί σύντομα.

Ονειροκρίτης - πουλάω ρύζι

Η πώληση ρυζιού σε ένα όνειρο συμβολίζει τη βελτίωση της επικοινωνίας με τα μέλη της οικογένειας ή τον σύντροφό σου. Είχες συχνά δυσκολίες, ακόμα και στα πιο ασήμαντα πράγματα μέχρι πρόσφατα, αλλά μια πιο ευνοϊκή περίοδος θα έρθει σύντομα, και θα αρχίσετε να δείχνετε κατανόηση ο ένας για τον άλλο. Το κλειδί για κάθε καλή σχέση είναι να καταφέρουμε να επιτύχουμε συμβιβασμούς.

Ονειροκρίτης - κουβαλάω τσάντες γεμάτες ρύζι

Η μεταφορά τσαντών γεμάτων ρύζι σε ένα όνειρο σημαίνει ότι σκέφτεσαι το μέλλον. Ευτυχώς, έχεις αρκετή υπομονή για να περιμένεις τη στιγμή αυτή, η οποία θα σου φέρει σίγουρα αποτελέσματα.

Ονειροκρίτης - Νύφη ρίχνει ρύζι στο γάμο της

Αν ονειρευτείς μια νύφη να ρίχνει ρύζι στο γάμο της,

σημαίνει ότι μπορεί να παρευρεθείς σύντομα σε γάμο, βάπτιση ή άλλη γιορτή. Παρόλο που δεν έχεις τη διάθεση για τέτοιους εορτασμούς, θα περάσεις υπέροχα και θα θυμασαι αυτό το γεγονός για καιρό.

Ονειροκρίτης - Ρίχνω ρύζι σε γάμο

Εάν ονειρεύεσαι να ρίχνεις ρύζι σε γάμο, μπορεί να έχει πολλαπλές έννοιες. Αυτό το όνειρο συμβολίζει την ανάγκη για ανύπαντρες γυναίκες ή άντρες να αλλάξουν την κατάσταση της σχέσης τους. Εάν είσαι όμως σε σχέση ή αρραβώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σου με τον σύντροφό σου.

Ονειροκρίτης λευκό ρύζι

Το λευκό ρύζι σε ένα όνειρο είναι πάντα ένα καλό σημάδι. Συχνά συμβολίζει συναθροίσεις με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι πολλά κοινά. Πιθανότατα επίσης, σύντομα να συναντήσεις κάποιον που διαθέτει την ίδια ποσότητα ενέργειας, στάση ζωής και προτιμήσεις με εσένα.

Ονειροκρίτης καστανό ρύζι

Το καστανό ρύζι στα όνειρα σημαίνει ότι είσαι ισχυρότερος-η από ό,τι νομίζεις. Πάντα πίστευες ότι δεν είσαι ιδιαίτερα γενναίος-α ή επίμονος-η. Ωστόσο, ένα γεγονός θα σου δείξει ότι έχεις πολύ περισσότερη ψυχική δύναμη από ό,τι νομίζεις.

 

Photo by Tim Bish