Ονειροκρίτης Αίμα

Ονειροκρίτης Αίμα - Όνειρα με Αίμα
Ονειροκρίτης Αίμα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου αίμα;

Το αίμα στα όνειρα συμβολίζει μεγάλα ποσοστά ενέργειας, ζωτικότητας και δύναμης στην ζωή σου γενικά ή την καθημερινότητά σου.

Αναλόγως του ονείρου, το αίμα μπορεί να έχει είτε θετικό, είτε αρνητικό πρόσημο ως προς την ερμηνεία του.

Όταν το αίμα βρίσκεται εκτός του σώματος, συμβολίζει την απώλεια δύναμης σε ορισμένους τομείς της ζωής, ενώ όταν το αίμα βρίσκεται εντός του σώματος, το όνειρό σημαίνει δύναμη και ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα . 

Συνήθως ωστόσο, το αίμα στα όνειρα συνδέεται με μία έντονη περίοδο την οποία διανύουμε, καθώς και εσωτερικές συγκρούσεις που ταλανίζουν την ηρεμία και την ευημερία μας.

Ανάλογα με το σημείο του σώματος όπου θα ονειρευτείς να βρίσκεται το αίμα, ενδέχεται να αλλάξουν οι ερμηνείες. Για παράδειγμα αν ονειρευτείς το αίμα να βρίσκεται σε όλο το σώμα σας, αυτό αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα της μάχης, της αγριότητας ή τις επιθέσεις σε τρίτους, καθώς αποπειράσαι να διεκδικήσεις κάτι δικό σου.

Σε μία άλλη περίπτωση, αν ονειρευτείς ότι είσαι καλυμμένος ή καλυμμένη με αίμα, το όνειρό σου μπορεί να σηματοδοτεί μία επικείμενη σύγκρουση στις σχέσεις ή σε μία κοινωνική συναναστροφή.

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 50%
Υγεία 60%
Ηρεμία 50%

Όνειρο με αίμα στα χέρια

Το αίμα στα χέρια, συμβολίζει ενδεχόμενα συναισθήματα ενοχής ή ευθύνης για τις πράξεις σου

Όνειρο με αίμα στα πόδια

Το αίμα στα πόδια ερμηνεύεται απο πιθανά θέματα που αντιμετωπίζετε στη ζωή σου που επηρεάζουν τα ηθικά θεμέλια ή τις αρχές σου.

Όνειρο με αίμα σε όλο το σώμα

Αν το αίμα στραγγίζεται απο το κορμί σου, τότε σημαίνει οτι αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στη ζωή σου, που απορροφούν τη ζωτικότητα και τη δύναμή σου.

Όνειρο με αίμα στον τοίχο

Το αίμα στους τοίχους συμβολίζει έρμαια συναισθήματα σχετικά με την απώλεια ή την αποτυχία. Αυτό μπορεί να εξηγείται διότι απασχολείς συνεχώς τις σκέψεις σου με κάποια ή κάποιες δυσκολίες ή τραυματικές εμπειρίες που βιώνεις τη τρέχουσα αρνητική περίοδο.

Όνειρο με αίμα κατά την έμμηνο ρύση

Ενίοτε, το όνειρο με το αίμα για τις γυναίκες, αντανακλά ορισμένα γυναικολογικής φύσεως ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Δεν είναι ασυνήθιστο για μια γυναίκα να βλέπει αιματηρά όνειρα με ακούσια έμμηνο ρύση, ενώ τέλος δεν είναι επίσης ασυνήθιστο οι γυναίκες να βλέπουν ποτάμια με αίμα στα όνειρά τους, κατά τη διάρκεια της περιόδου.