Ονειροκρίτης Δόντια

Ονειροκρίτης Δόντια - Όνειρα με Δόντια
Ονειροκρίτης Δόντια

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου δόντια;

Σύμφωνα με τον oνειροκρίτη δόντι ή δόντια αν είδες στον ύπνο σου αυτό αντιπροσωπεύει τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Μια αντανάκλαση του πόσο καλά αισθάνεστε για τη φυσική σας εμφάνιση, τα ταλέντα ή οτιδήποτε σας δίνει κατάσταση ή δύναμη.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 80%
Υγεία 90%
Ευημερία 80%
Ηρεμία 80%

Όνειρο Δόντι που πέφτει

Το να ονειρεύεσαι τα δόντια να πέφτουν αντιπροσωπεύει απώλεια δύναμης, αυτοπεποίθηση ή αυτοεκτίμηση σε κάποια περιοχή της ζωής σας. Μια συναισθηματική κατάσταση που δεν βοηθούν να συνεχίσεις με την ίδια ζωτικότητα. Συνήθως όνειρο με δόντια να πέφτουν βλέπουν άτομα που νιώθουν ότι γερνούν, ή ότι η εμφάνιση δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο ήταν. Είναι επίσης κοινό σε άτομα που χάνουν χρήματα, μια καριέρα ή κάποια κατάσταση.

Όνειρο Κενό στα Δόντια

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το να ονειρεύεστε ένα κενό στα μπροστινά δόντια σας αντιπροσωπεύει ανασφάλειες για κάτι όπου μπορεί να μην είσαι τόσο καλός όσο θα ήθελες να είσαι. Ένας τομέας της ζωής που δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Ένα ελάττωμα στη συμπεριφορά ή ένα εκ γενετής ελάττωμα που σκέφτεστε συνεχώς πως μπορείτε να το βελτιώσετε. Εάν τώρα κάποιος άλλος να έχει ένα κενό στα δόντια, ίσως η γνώμη σας για το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι η καλύτερη και νιώθεις ότι υπολείπεται ουσίας και δυνατοτήτων. 

Όνειρο Δόντια που κόβουν

Το να ονειρευόμαστε ζώα ή άνθρωπο με αιχμηρά δόντια που κόβουν αυτό σημαίνει ότι έχουμε θυμό και οργή και είμαστε έτοιμοι να ξεσπάσουμε.  

Όνειρο Δόντια πεσμένα

Το να ονειρεύεσαι να είσαι χωρίς δόντια αντιπροσωπεύει μια πλήρης απώλεια εμπιστοσύνης. Εσείς ή κάποιος άλλος που έχει χάσει τη δύναμη και τη ζωηράδα που είχε. Συνήθως άσχημα νέα που έχουμε προαισθανθεί έρχονται.

Όνειρο Βούρτσισμα Δοντιών

Το να ονειρευτείτε το βούρτσισμα των δοντιών αντιπροσωπεύει συναισθήματα για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στις δυνάμεις σας. Αισθάνεστε ότι προσέχετε τον εαυτό σας, νιώθετε δυνατός να αντιμετωπίσετε όποια δυσκολία έχει προκύψει ή θα προκύψει. Αυτοπεποίθηση σε υψηλά επίπεδα. Εάν τώρα βλέπεις στο όνειρο σου να βουρτσίζεις τα δόντια επίμονα και με δύναμη, αυτό δείχνει άγχος για μία κατάσταση που σε ταλαιπωρεί, αλλά δείχνει και παράλληλα μία αίσθηση ότι θέλετε να το παλέψετε. 

Ονειροκρίτης Σπασμένα Δόντια

Το να ονειρεύεσαι σπασμένα δόντια αντιπροσωπεύει συναισθήματα για το ότι έχεις ένα προφανές πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Νιώθοντας ότι η εμπιστοσύνη σου έχει ραγίσει σαν γυαλί. Η αυτοπεποίθηση σου έχει μειωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

Εάν τα όνειρα σου είναι έντονα και επίμονα σε σχεδόν καθημερινό επίπεδο, ένας πεπειραμένος ψυχολόγος θα σε βοηθήσει σημαντικά.