Ονειροκρίτης Φωτιά

Ονειροκρίτης Φωτιά - Όνειρα με Φωτιά
Ονειροκρίτης Φωτιά

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου φωτιά;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη φωτιά αν είδες στο όνειρο σου αυτό αντιπροσωπεύει ένα ζήτημα που υπάρχει και σε τρώει, σου έχει γίνει εμμονή και κοιμάσαι και ξυπνάς με αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Θυμός φαίνεται να υπάρχει που σε ωθεί να συμπεριφέρεσαι εκτός ελέγχου, να μην μπορείς να σκεφτείς λογικά, να βάλεις κάτω τα πράγματα και να σκεφτείς τι είναι πραγματικά σωστό να κάνεις.

Εάν δεις στο όνειρο φωτιά ως πυρκαγιά αυτό σημαίνει ότι κάτι στη ζωή σου έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο και οδεύει προς την καταστροφή χωρίς πλέον να μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό ώστε να το σώσεις. Επίσης μπορεί να είναι ένας φόβος να μην πάθει κάτι που αγαπάς πολύ, ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας σου που βλέπεις με τα χρόνια να γερνά και η υγεία του να φθίνει, ή μία σχέση που έχει δείξει πλέον τα σημάδια φθοράς της. Σίγουρα η φωτιά δείχνει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στη ζωή σου και αισθάνεσαι ότι η αντιμετώπιση του είναι πέρα από τις δυνάμεις σου. 

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 60%
Υγεία 60%
Ευημερία 50%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Φωτιά Σπίτι

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη φωτιά σε σπίτι σημαίνει συνήθως ότι υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα βαθιά μέσα σου που έχει αρνητικές επιπτώσεις και στους υπόλοιπους τομείς σου, είτε είναι η υγεία, τα συναισθηματικά, τα οικονομικά. Λείπει η ασφάλεια ότι όλα πάνε καλά και δεν βλέπεις ακόμα φως σε αυτό το δύσκολο τούνελ που έχεις μπει. Αν δεις το σπίτι που έπιασε φωτιά να ξαναχτίζεται αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς αντικατοπτρίζει την ανάκαμψη από ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και μέχρι πρότινος δεν είχες καμία αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. 

Ονειροκρίτης Φωτιά Πόλη

Αν ονειρευτείς μια πόλη που να έχει πιάσει όλη φωτιά η ερμηνεία του ονείρου δείχνει συναισθήματα αρνητικά που σε έχουν κυριέψει και δυσκολεύεσαι πολύ να αντιμετωπίσεις. Ο έλεγχος έχει χαθεί και αυτό δυσκολεύει τις κινήσεις και σχέδια σου σε όλους τους τομείς. 

Ονειροκρίτης Φωτιά σε Δάσος

Αν δεις στο όνειρό σου δάσος (δέντρα και φυτά μόνο) να έχει πάρει φωτιά αυτό είναι μία ειδοποίηση από τον εσωτερικό εαυτό σου ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Σίγουρα θα πρέπει να εξασκήσεις τον εαυτό σου να αντιμετωπίζει τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία αλλιώς δύσκολες καταστάσεις σε περιμένουν. Μία αυτοκαταστροφική συμπεριφορά φαίνεται να υπάρχει και αυτό θα πρέπει να δουλευτεί ώστε να καταπραΰνεις την έντονη και άμεση αντίδραση απέναντι στο κάθε τι. 

Ήρθε η ώρα να ειρηνεύσεις εσωτερικά. Ο κόσμος δεν θέλει το κακό σου, εστίασε στην προσωπική σου ηρεμία και γαλήνη και όλα θα φτιάξουν προς το πολύ καλύτερο.