Ονειροκρίτης Κηδεία

Ονειροκρίτης Κηδεία - Όνειρα με Κηδεία
Ονειροκρίτης Κηδεία

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου μια κηδεία;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Κηδεία αν δεις στον ύπνο σου σίγουρα δεν είναι κακό όνειρο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτό το όνειρο θα σε αναστατώσει, ότι είναι προφητικό και ότι κακό θα συμβεί σε κάποιον κοντινό σου, αλλά δεν είναι έτσι. Συχνά τα όνειρα για κηδείες συμβολίζουν την αποδοχή ότι κάτι έχει φύγει και δεν είναι πλέον μέρος της ζωής σου. 

Αυτά τα όνειρα θα μπορούσαν να περιγράψουν τη διαδικασία τερματισμού σε κάτι, καθώς και την συνειδητοποίηση ότι κάτι έχει τελειώσει. Ένα όνειρο για μια κηδεία συχνά δείχνει να συμβιβάζεσαι με κάτι και το αφήνεις να φύγει.

Τα όνειρα για την κηδεία συχνά αποκαλύπτουν την ανησυχία σου με κάποια απώλεια που έχεις βιώσει πρόσφατα.

Οι άνθρωποι που πρόκειται να πεθάνουν ή είναι σοβαρά άρρωστοι, συχνά ονειρεύονται κηδείες. Οι άνθρωποι που εξακολουθούν να θρηνούν για κάποιον κοντά, ο οποίος έχει πεθάνει, ονειρεύονται επίσης τέτοια όνειρα συχνά.

Τα όνειρα για τις κηδείες θα μπορούσαν επίσης να προκληθούν από μια πρόσφατη κηδεία που έχεις παρακολουθήσει, και σε τέτοια περίπτωση, ε

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 90%
Υγεία 50%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Κηδεία Κόσμος

Αν δεις στο όνειρο σου Κηδεία με κόσμο πολύ αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι σίγουρος για τις αποφάσεις σου, θες τη βοήθεια κάποιου και σίγουρα επηρεάζεσαι απο το τι θα σου πουν οι γύρω σου, όπου πολλές φορές δεν οδηγεί στο σωστό αποτέλεσμα. Πίστεψε στον εαυτό σου και στο ένστικτο σου και μη φοβάσαι να πάρεις εσύ τις αποφάσεις με οποιοδήποτε κόστος.

Ονειροκρίτης Κηδεία Κλάμα

Αν δεις στο όνειρο σου κηδεία με κλάμα είτε δικό σου είτε άλλου αυτό σημαίνει ότι έχεις ανάγκη για μια αλλαγή στη ζωή σου, που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα ταράξει τον περίγυρο. Μη φοβηθείς να το τολμήσεις.

Ονειροκρίτης Κηδεία Αγνώστου

Αν δεις στο όνειρό σου κηδεία αγνώστου αυτό σημαίνει έχεις πάρει μέσα σου την απόφαση να αφήσεις το παρελθόν σου πίσω, όποιο και να είναι αυτό και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην αφήνεις βαρίδια να σε κρατούν πίσω, απελευθερώσου απο αυτά και προχωρησε μπροστά.

Photo Credits  adrianna geo

Περισσότερα Όνειρα με Φόβο