Ονειροκρίτης Θάνατος

Ονειροκρίτης Θάνατος- Όνειρα με Θάνατο
Ονειροκρίτης Θάνατος

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Θάνατο;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Θάνατο αν δεις στον όνειρο σου δεν θεωρείται απαραίτητα κακό όνειρο. Οι ερμηνείες τέτοιων ονείρων εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, από το πλαίσιο στο οποίο συνέβησαν στις λεπτομέρειες που τους ακολούθησαν.

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 80%
Υγεία 60%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης Θάνατος Πατέρα

Το να βλέπεις στο όνειρο σου ότι ο πατέρος σου πεθαίνει δείχνει τη δυσκολία που νιώθεις ώστε να βοηθήσεις δυναμικά κάποιον δικό σου άνθρωπο που έχει μεγάλη ανάγκη. Κάτι σε τραβάει μακρυά απο το να δώσεις κάθε βοήθεια, αλλά επειδή είναι κοντινός σου άνθρωπος δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Ονειροκρίτης Θάνατος Μητέρας

Το να βλέπεις στο όνειρο σου τη μητέρα σου να πεθαίνει, όσο δύσκολο όνειρο είναι, που ουσιαστικά είναι ένας φριχτός εφιάλτης, έχει καλό νόημα. Δείχνει ότι έχεις διάθεση για πρόοδο, μια δύναμη να πας μπροστά και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Να αφήσεις κάποιες λάθος αποφάσεις που σε έχουν κρατήσει πίσω, είτε είναι μια λάθος αποδοχή δουλειάς ή μία κακιά σχέση, και να αποφασίσεις ότι έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσεις, με όποιο τίμημα έχει αυτή η απόφαση.

Ονειροκρίτης ότι Πεθαίνεις

Όταν ονειρεύεσαι το δικό σου θάνατο, αυτό σημαίνει ότι θυσιάζεις πάρα πολύ τον εαυτό σου για άλλους ανθρώπους, αλλά δεν το παρατηρούν ούτε το εκτιμούν. Έχεις βάλει την οικογένειά σου,  τους φίλους σου και μια δουλειά πριν από τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και το λιγότερο που περιμένεις είναι οι άνθρωποι να σε σεβαστούν γι ‘ αυτό. Ωστόσο, έχεις συνειδητοποιήσει ότι εάν συνεχίσις να ζεις έτσι μια μέρα θα ξυπνήσεις αληθινά δυσαρεστημένος ή κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ένα ψυχοσωματικό πρόβλημα υγείας που θα υποδηλώνει αυτή την άρρωστη κατάσταση που έχεις βάλει τον εαυτό σου να περνάει.

Ονειροκρίτης Θάνατος Παιδιού σου

Για να ονειρευτείς το θάνατο του παιδιού σου

Παρόλο που τέτοια όνειρα είναι πραγματικά φρικτά, δεν έχουν αρνητικό νόημα. Κάθε γονέας ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών του και έχει μεταφέρει αυτή την ανησυχία σε ένα όνειρο. Αναρωτιέσαι πιθανώς αν έχεις κάνει κάτι λάθος, αν πρόσφερες όλα όσα γινόταν καθώς μεγάλωναν τα παιδιά σου, και αν πήραν καλά παραδείγματα ώστε να γίνουν κι εκείνοι καλοί ενήλικες. Δεν χρειάζεται να κατηγορείς τον εαυτό σου τόσο πολύ για το παραμικρό σταβό που ίσως συμβαίνει. Όλη αυτή η έγνοια δείχνει ότι είσαι ένας καλό γονιός που έχει τεράστια αγάπη για το παιδί ή τα παιδιά του κι αυτά είναι σίγουρο ότι θα γίνουν καλοί σωστοί και καταξιωμένοι.

Ονειροκρίτης Θάνατος Αδελφού

Αν είδες στο όνειρο σου ότι ο αδελφός σου πεθαίνει, λύπη δείχνει να υπάρχει ή να έρχεται σύντομα.

Ονειροκρίτης Θάνατος Αδελφής

Αν είδες στο όνειρο σου ότι η αδελφή σου πεθαίνει, λύπη δείχνει να υπάρχει ή να έρχεται σύντομα.

Ονειροκρίτης Θάνατος Συζύγου ή Συντρόφου

Αν είδες στο όνειρό σου το θάνατο του συζύγου ή του συντρόφου σας αυτό δείχνει ότι υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες στη σχέση σας που δεν έχουν συζητηθεί ώστε να λυθούν. Δυσκολεύεσαι στη σχέση σου με μικρά ή μεγάλα θέματα και για κάποιον λόγο δεν τα έχεις συζητήσει, ίσως δεν υπάρχει ο χρόνος, ίσως δεν βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή, ίσως δεν υπάρχει η διάθεση για ουσιαστική συζήτηση.

Ονειροκρίτης Θάνατος Φίλου

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη αν είδες φίλο σου να πειθαίνει  σημαίνει ότι το εν λόγω άτομο έχει ένα πρόβλημα για το οποίο δεν γνωρίζεις τίποτα. Μπορεί να αντιμετωπίζει μια κρίση, αλλά δεν θέλει να σε στενοχωρήσει. Εσυ όμως ως καλή φίλη το έχεις διαισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και έχεις πλέον αρχίσει να ανησυχείς.

Photo Credits Eyasu Etsub

Περισσότερα Όνειρα με Φόβο