Ονειροκρίτης διαμάντι

Ονειροκρίτης Διαμάντι - Όνειρα με Διαμάντι
Ονειροκρίτης Διαμάντι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου διαμάντι;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη διαμάντι αν ονειρευτείς, αυτό δείχνει μία δυναμική που υπάρχει μέσα σου. Η θέση σου για την ίδια τη ζωή, τα συναισθήματα σου για τους άλλους, οι πεποιθήσεις σου σε όλα όσα αφορούν τη ζωή, είτε είναι κοινωνικά, είτε πολιτικά, είτε συναισθηματικά, είναι ακλόνητα.

Η θέση σου σε όλα τα ζητήματα είναι γερή σαν βράχος. Φαίνεται ότι έχεις μεγάλη αρετή μέσα σου, οι αρχές σου είναι ακλόνητες, πιστεύεις τα ιδανικά που έχεις θέσει στη ζωή σου, εκείνα που σου μιλούσαν οι γονείς σου και οι δάσκαλοι από όταν ήσουν μικρός, τα οποία τα τηρείς ακόμη.

Η ερμηνεία ενός ονείρου που έχει να κάνει με διαμάντια, δείχνει μια δύσκολη αλλά γενναία στάση απέναντι στη ζωή. Ποτέ μην ενδώσεις ή θέσεις σε κίνδυνο αυτό που είσαι και αυτό που πιστεύεις ότι είναι το σωστό. Το να φτάσεις την τελειότητα είναι για εσένα κάτι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι τα έχεις καταφέρει πολύ καλά μέχρι στιγμής.  

Στα αρνητικά τώρα, αν δεις στον ύπνο σου ένα μεγάλο διαμάντι ή πολλά μικρά διαμάντια, αυτό δείχνει ότι ίσως υπάρχει μία αλαζονεία για τους άλλους. Θεωρείς τον εαυτό σου απείρως καλύτερο από όλους τους άλλους, αλλά δίχως να το εξηγήσεις με πραγματικά δεδομένα. Ίσως είναι μια φαντασίωση σου που θα σου βγει σε κάτι κακό κάποια στιγμή και θα σε προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα.

Φρόντισε να το διορθώσεις άμεσα καθώς θα είναι μία αρκετά δυσάρεστη εμπειρία αυτή η απότομη πτώση. 

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 50%
Υγεία 50%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης Διαμαντένιο Δαχτυλίδι

Εάν είδες στον ύπνο σου ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αυτό δείχνει ότι δεν έχεις ξεχάσει μία υπόσχεση που έχεις κάνει, μία δέσμευση σε κάποιον ή κάποια, ή αν σου έχουν υποσχεθεί κάτι σε εσένα τον ίδιο και περιμένεις να πραγματοποιηθει αυτη η υπόσχεση. Ίσως είναι ένα τάμα που έχεις αργήσει να πραγματοποιήσεις, το ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι έχεις καθυστερήσει κι αυτό σε κυνηγάει στα όνειρά σου. 

Μια αρνητική ερμηνεία αν δεις στο όνειρο σου διαμαντένιο δαχτυλίδι είναι ότι ίσως υπάρχει ένα τεράστιο άγχος που σε καταδιώκει. Άγχος για μία πρόταση γάμου που δεν έχει έρθει, άγχος για τα παράπονα της μητέρας που ακόμη δεν έχεις προχωρήσει με τη σχέση σου σε κάτι πιο επίσημο, άγχος για ένα εγγόνι που περιμένουν και δεν έρχεται.