Ονειροκρίτης Δώρο

Ονειροκρίτης Δώρο- Όνειρα με Βέρα
Ονειροκρίτης Δώρο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Δώρο;

Σε γενικά πλαίσια, εάν δεις ένα δώρο στο όνειρό σου, αυτό συμβολίζει μια ευχάριστη έκπληξη. Ένας αγαπημένος μπορεί να σε εκπλήξει με μια επίσκεψη που δεν περίμενες. Εκεί που πίστευες ότι σε έχουν ξεχάσει, ξαφνικά θα νιώσεις ένα αίσθημα ευτυχίας όταν βεβαιωθείς ότι οι σκέψεις σου αυτές, δεν είναι αληθινές.

Με μιά ματιά
Τύχη 100%
Σχέσεις 90%
Υγεία 70%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης κίτρινο δώρο

Εάν ονειρεύεσαι να παίρνεις ένα κίτρινο δώρο, αυτό σημαίνει ότι ένας φίλος θα σε προδώσει. Πιθανότατα θα μάθεις από άλλους ανθρώπους ότι πηγαίνουν πίσω από την πλάτη σου και σχολιάζουν τα ιδιωτικά σου θέματα δημοσίως. Αυτό θα σε βλάψει πολύ και θα συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να ορίσεις κάποια όρια που θα σε προστατεύσουν από ανθρώπους που λένε ένα πράγμα και σκέφτονται κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αυτό το όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα έχεις μία κρίση στην οικογένεια σου. Παρόλο που αγαπάς πολύ την οικογένειά σου, συχνά δε μιλάτε την ίδια γλώσσα. Συχνά προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους σε εσένα, ώστε να κάνεις πράγματα που εσύ μπορεί να μην επιθυμείς. 

Ονειροκρίτης δίνω ένα δώρο σε κάποιον

Όταν δίνεις ένα δώρο σε κάποιον σε ένα όνειρο, αυτό υποδηλώνει ότι προσβλέπεις σαν ανταπόδοση σε μικρά πράγματα, καθημερινά. Είσαι κάποιος που πιστεύει ότι η ζωή είναι καλύτερη λόγω μικρών πραγμάτων που μπορούν να φτιάξουν την ημέρα κάποιου και να φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους πάντα με ένα χαμόγελο ή ωραία λόγια καθημερινά και αυτό σημαίνει πολλά για αυτούς.

Ονειροκρίτης ανταλλαγή δώρων

Η ανταλλαγή δώρων σε ένα όνειρο μπορεί να είναι μια προειδοποίηση ότι θα έχεις πρόβλημα σε μια σχέση αγάπης. Ενδεχομένως να πρόκειται για μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή πιθανότατα έχεις κάνει ή πει κάτι που βλάπτει τον σύντροφό σου. Θα προσπαθήσεις να το αντισταθμίσεις με κάθε τρόπο που μπορείς για να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου και στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Ονειροκρίτης επιστροφή δώρου

Εάν ονειρεύεσαι να επιστρέφεις ένα δώρο, αυτό σημαίνει ότι θα υποστείς ή έχεις υποστεί μία μεγάλη προσβολή. Μπορεί να μην σου αρέσει η πρόθεση κάποιου που θα σε κάνει να αντιδράσεις βίαια και να πεις σκληρά λόγια. Επιπρόσθετα, μπορεί να συμβολίζει πως είσαι ένα άτομο που νοιάζεται για την εικόνα και την αξιοπρέπειά του και δεν αφήνεις άλλους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μπορούν να σε αγοράσουν με ανήθικες προσφορές.

Ονειροκρίτης χάνω δώρο

Στον ονειροκρίτη, όταν χάνεις ένα δώρο, σημαίνει ότι θα στεναχωρήσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Κάποιος που σου αρέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα πιθανότατα θα σου ζητήσει να είστε περισσότερο από φίλοι, αλλά για δικούς σου λόγους, ίσως η απάντησή σου να είναι αρνητική κι έτσι θα καταστρέψεις τα όνειρά του και θα χάσει το ενδιαφέρον του / της για εσένα.

Επίσης, μπορεί να συμβολίζει το γεγονός ότι έχεις πολύ μεγάλες απαιτήσει από τους ανθρώπους. Αυτά που έχεις κατακτήσει δεν σε κάνουν ευτυχισμένο/η συχνά. Συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους ανθρώπους και πάντα θεωρείς ότι έχουν ωραιότερα πράγματα και ότι είναι πιο επιτυχημένοι. Θα πρέπει τότε, να αρχίσεις να εκτιμάς όλα όσα έχεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα από τον περίγυρό σου.

Ονειροκρίτης τύλιγμα δώρων

Εάν ονειρεύεσαι να τυλίγεις δώρα, αυτό σημαίνει ότι θα πάρεις μια πρόσκληση για γάμο, βάπτιση, πάρτι γενεθλίων ή άλλη γιορτή. Θα σκεφτείς το δώρο για τον οικοδεσπότη για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα έχεις αμφιβολίες για το πόσο θα πρέπει να ξοδέψεις σε αυτό. Η αξία του πραγματικού δώρου δεν είναι σημαντική αν το αγοράσεις με αγάπη. Τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από την ειλικρινή χαρά κάποιου λόγω της ευτυχίας κάποιου άλλου. Πρέπει να το δείξεις μόνο με την παρουσία σου.

Photo by Kira auf der Heide