Ονειροκρίτης Έγκυος & Εγκυμοσύνη

Ονειροκρίτης Εγγυμοσύνη - Έγγυος - Όνειρα με Εγγυμοσύνη - Έγγυος
Ονειροκρίτης Έγκυος – Εγκυμοσύνη

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου έγκυο ή εγκυμοσύνη;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη έγκυο αν δεις στον ύπνο σου έγκυο,, είτε είσαι εσύ είτε κάποιος άλλος, αυτό δείχνει μια νέα τάση που δημιουργείται μέσα σου. Κάτι έχει αλλάξει μέσα σου, κάτι αναζωογονητικό, νέοι τρόποι σκέψεις, νέες ιδέες φρέσκες, νέοι στόχοι έτοιμοι να υλοποιηθούν. Δείχνει ότι περνάς μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή σου ή αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη είναι σίγουρα στα σκαριά και ο εαυτός σου είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Οι νέες επιλογές θα αλλάξουν τη ζωή σου όπως είναι τώρα, αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει, η αισιοδοξία είναι σε υψηλά επίπεδα οπότε όλα θα γίνουν για καλό. 

Ενδεικτικό της δημιουργικής περιόδου που ζεις ή που θα ζήσεις είναι ότι δραστήριοι καλλιτέχνες βλέπουν συχνά όνειρα που έχουν να κάνουν με μία εγκυμοσύνη, ιδιαίτερα στη φάση που πρόκειται να παράξουν κάτι νέο, είτε είναι ένα νέο βιβλίο, είτε ένας καινούριος δίσκος ή ένας πίνακας ζωγραφικής. Σίγουρα μία μεταβατική και συνάμα δημιουργική περίοδο στη ζωή σου λαμβάνει μέρος αυτή τη στιγμή.  

Μερικές φορές σύμφωνα με τον ονειροκρίτη έγκυο αν είδες στον ύπνο σου ίσως έχει αρνητική ερμηνεία καθώς μπορεί  να αντικατοπτρίζει ένα νέο πρόβλημα που αναπτύσσεται ή ένα πρόβλημα που συμπαρασύρει και άλλους τομείς σε μορφή χιονοστιβάδας και δημιουργεί έτσι περισσότερα προβλήματα σχεδόν από το πουθενά. Συνήθως το όνειρο με έγκυο είναι θετικό αλλά σίγουρα θα πρέπει να σκεφτούμε καλά πως νιώθουμε τον τελευταίο καιρό ώστε να αντιμετωπίσουμε κάτι αρνητικό προτού γίνει μη διαχειρίσιμο. 

Εάν είσαι έγκυος ή προσπαθείς να μείνεις έγκυος τότε βλέποντας μία έγκυο στα όνειρα σου και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα αυξημένο άγχος γύρω από την κατάσταση που ζεις κάθε μέρα.

Είναι φυσικά λογικό να υπάρχουν άγχη γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης αλλά σίγουρα θα πρέπει να το δεις σαν ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο ταξίδι που θα σε οδηγήσει σε κάτι που ποτέ δεν πίστευες ότι θα αγαπήσεις τόσο πολύ, το παιδί σου.   

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 70%
Υγεία 70%
Ευημερία 80%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Εγκυμοσύνη με Δίδυμα

Αν δεις στο όνειρο σου ότι είσαι έγκυος με δίδυμα μπορεί να αντιπροσωπεύει συναισθήματα που θα οδηγήσουν σε σύγκρουση με κάτι ή με κάποιον. Μία διένεξη που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη, αντίθετες απόψεις γύρω από ένα σχέδιο που κανείς δεν μπορεί να κάνει πίσω σε αυτό που σκέφτεται.  

Παραδείγματα ονείρων με εγκυμοσύνη

Παράδειγμα: Μια γυναίκα είδε στο όνειρο της ότι καθόταν στο μετρό δίπλα από μία Νιγηριανή με μια τεράστια κοιλιά καθώς ήταν έγκυος στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Η γυναίκα ήταν ζωγράφος και σύντομα έφτιαξε έναν υπέροχο πίνακα που πούλησε πανάκριβα στο Λονδίνο. 

Παράδειγμα 2: Ένας νεαρός που πρόσφατα έμεινε μαζί με την κοπέλα του, είδε στον ύπνο του ότι η κοπέλα του ήταν έγκυος με δίδυμα. Έπειτα από μερικές ημέρες μαλωσαν άσχημα για το που θα μπει ο νέος καθρέφτης με αποτέλεσμα να μην μιλάνε για μερικές ημέρες.