Ονειροκρίτης Ξύρισμα

Ονειροκρίτης Ξύρισμα - Όνειρα με Ξύρισμα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου οτι ξυρίζομαι;

Αν δεις στον ύπνο σου ότι ξυρίζεις το πρόσωπο σου, αυτό σημαίνει ότι έχεις μία διάθεση για ριζικές αλλαγές.  Αλλαγές που μπορεί να αφορούν την προσωπικότητα σου, νέες ιδέες που παρουσιάστηκαν μπροστά σου και είσαι πρόθυμος να τις ακολουθήσεις, αφήνοντας πίσω τις παλιές σου (κακές) συνήθειες.  Μια περίοδος νέα ξεκινά, όπου θα σκεφτείς τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, αν αυτά που έκανες ήταν σωστά, σε οδήγησαν στο σωστό δρόμο; Και θα δεχτείς να αλλάξεις αρκετά, πάντα προς το καλύτερο. 

Αρκετοί ίσως να μην σε αναγνωρίσουν, να παραξενευτούν, αλλά όλα αυτά θα είναι με θετικό πρόσημο. 

Αν τώρα είδες στον ύπνο σου ότι ξυρίζεις το κεφάλι σου, αυτό πάει να πει ότι προτίθεσαι να θυσιαστείς για τους άλλους. Προτιμάς να ζημιωθείς, να αλλάξεις σαν άνθρωπος, αρκεί ο φίλος, ο αδελφός σου, ο συνάδελφος σου βοηθηθεί από αυτή την θυσία. 

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 50%
Υγεία 70%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Ξύρισμα Ποδιών

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν δεις στον ύπνο σου ότι ξυρίζεις τα πόδια σου αυτό σημαίνει ότι η ανεξαρτησία σου θα πληγεί, θα χρειαστεί να κάνεις πίσω σε ζητήματα που δεν θα ήθελες, αλλά έτσι όπως έχουν δημιουργηθεί ορισμένες καταστάσεις δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Αν δεις τώρα κάποιον άλλον να ξυρίζει τα πόδια του τότε αυτό σημαίνει ότι μία πτυχή της προσωπικότητάς σου χάσει την ανεξαρτησία της. 

Περισσότερα σχετικά όνειρα