Ονειροκρίτης Τζάκι

Ονειροκρίτης Τζάκι - Όνειρα με Τζάκι
Ονειροκρίτης Τζάκι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου τζάκι;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στον ύπνο σου τζάκιδείχνει ότι νιώθεις καλά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μια ζεστασιά υπάρχει που σε περιβάλλει, σε βοηθάει να νιώθεις καλά, να είσαι ικανοποιημένος με τη ζωή σου, μια ασφάλεια που σου εξασφαλίζει να έχεις μια ήρεμη ζωή.  

Αν δεις στο όνειρό σου τζάκι  είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ θετικό όνειρο, δείχνει ότι βρίσκεσαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής σου. Σύμφωνα επίσης με τον ονειροκρίτη τζάκι αν δεις στο όνειρό σου και είσαι δίπλα σε αυτό με φίλους, τότε σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, ιδίως με τα άτομα που βλέπεις ότι είσαι μαζί. 

 Αν τώρα δεις στο όνειρο σου τζάκι αδειανό, αυτά είναι κακά νέα, ίσως νιώθεις ένα κενό στη ζωή σου, οι φίλοι σου για κάποιους λόγους έχουν αποτραβηχτεί, μπορεί να φταίνε οι ρυθμοί της ζωής, μπορεί όμως και να έχει συμβεί κάποια κακή συνεννόηση που τους έχει πικράνει. 

Όπως και να έχει όταν δεις στον ύπνο σου όνειρο τζάκι αδειανό σκέψου καλά τη ζωή σου, τι τροπή έχει πάρει, μήπως έχεις αφοσιωθεί πολύ στην εργασία σου κι έχεις ξεχάσει ότι η ουσία της ζωής είναι η ζεστασιά και η αγάπη που παίρνουμε από τους φίλους και την οικογένεια μας

Η δουλειά θα σε γεμίσει επιτυχίες και χρήματα, τα οποία όμως σίγουρα δεν θα σε γεμίσουν με την ίδια χαρά  και θαλπωρή που θα σε γεμίσει μια αγκαλιά από τον σύντροφό σου ή μια ευχάριστη χαλαρή κουβέντα με φίλους καρδιακούς. 

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 70%
Υγεία 60%
Ηρεμία 90%