Ονειροκρίτης φόρεμα

Ονειροκρίτης Φόρεμα - Όνειρα με Φόρεμα
Ονειροκρίτης Φόρεμα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου φόρεμα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, φόρεμα αν δεις ότι φοράς στο όνειρο σου αυτό σημαίνει ότι έχεις μία τάση να αφήσεις την άγρια ζωή σου και να ζήσεις πιο ήρεμα. Φαίνεται ότι υπάρχει μία θέληση για να υπακούσεις τους άλλους, να τους ακούσεις και να δεχτείς τις συμβουλές και προτροπές τους. Εάν συνήθιζες μια πιο άστατη ζωή όπου έκανες του κεφαλιού σου και σπάνια άκουγες κάποιον, αυτό σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του. Είσαι τυχερή που έχεις ανθρώπους δίπλα σου που θέλουν το καλό σου, οπότε ήρθε η ώρα να ακούσεις τις συμβουλές τους και να συνετιστείς.

Ορισμένες φορές ένα φόρεμα συμβολίζει ένα πένθος που υπάρχει ή μια απώλεια. Μπορεί επίσης να δείχνει ότι περνάς μία δύσκολη στιγμή της ζωής σου, που μόλις έχεις αναρρώσει από ένα σοβαρό χειρουργείο και θα πρέπει να προσέχεις με τον εαυτό σου, να είσαι τύπος και υπογραμμός.

Μια αρνητική ερμηνεία του ονείρου είναι όταν βλέπεις να φοράς φόρεμα, το οποίο σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι στην παρούσα φάση να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή σου, δεν νιώθεις δυνατή να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, κάποιος άλλος έχει τον έλεγχο, συνήθως όμως έχει καλό σκοπό και δεν διατίθεται να σε βλάψει.

Αν ονειρευτείς τώρα ότι κάποια άλλη φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα αυτό δείχνει ότι παρά την ατίθαση φύση σου, κάπου υπάρχει μέσα σου και μία γωνιά που θέλει να υπάρχει κάποιος να τον υπακούς, να κάνεις ότι προστάζει. Νιώθεις ότι θέλεις να υπάρχει κάποιος που θα τον εμπιστευτείς τυφλά και θα του αφεθείς να σε οδηγήσει εκείνος.

Αν ονειρευτείς μία γυναίκα που φοράει ένα εντυπωσιακά σέξι φόρεμα αυτό δείχνει μία διάθεση στη ζωή σου να γίνουν τα πράγματα γρήγορα, χωρίς πολλές σκέψεις που θα είναι εμπόδιο σε αυτό που θέλεις εδώ και τώρα.

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 90%
Υγεία 60%
Ευημερία 70%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Φόρεμα Κόκκινο

Εάν δεις στον ύπνο σου κόκκινο φόρεμα, αυτό συμβολίζει μία συμμόρφωση και υποταγή εκεί όμως που δεν θα έπρεπε. Δηλαδή υπάρχει μία αδυναμία να σηκώσεις κεφάλι, να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και να ορίσεις εσύ τους κανόνες. Νιώθεις να σε εξουσιάζουν με ένα άδικο και δυσάρεστο τρόπο.  

Ονειροκρίτης Φόρεμα Μαύρο

Εάν δεις στο όνειρο σου ένα μαύρο φόρεμα, αυτό συμβολίζει μία πτυχή του εαυτού σου, αρκετά πιο εσωστρεφή, πιο ισορροπημένη σίγουρα αλλά γεμάτη σκέψεις δυσάρεστες και δισταγμούς. Ένας φόβος κρύβεται εκεί για τη ζωή την ίδια, ένας φόβος να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Ονειροκρίτης Φόρεμα Πράσινο

Εάν δεις στο όνειρο σου ένα πράσινο φόρεμα, αυτό σημαίνει ότι ίσως κάποιος στη ζωή σου με τους τρόπους του λειτουργεί απόλυτα εγωιστικά και αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις σε εσένα. Σε κάνει να νιώθεις υποδεέστερος/η, γνωρίζει τις δυνατότητες σου και θέλει να σε μειώσει επίτηδες.

Ονειροκρίτης Φόρεμα Άσπρο

Εάν δεις στο όνειρο σου ένα άσπρο φόρεμα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος δίπλα σου που νιώθεις ότι υπάρχουν τα πιο αγνά συναισθήματα, ότι μπορείς να συζητήσεις μαζί τους/της, να εκμυστηρευτείς μυστικά και να νιώθεις μία ζεστασιά και βοήθεια που είχες χρόνια να αισθανθείς. Αυτό το άτομο θα πρέπει να έχει μία σημαντική θέση στη ζωή σου, αν δεν έχει ήδη.

Ονειροκρίτης Φόρεμα Μπλε

Εάν δεις στο όνειρο σου ένα μπλε φόρεμα, αυτό συμβολίζει εσένα ή κάποιο τμήμα της ζωή σου που ότι κάνει είναι χρήσιμο για εσένα αλλά και για τους γύρω σου.

Περισσότερα Όνειρα με Ρούχα