Ονειροκρίτης Παπούτσια

Ονειροκρίτης Παπούτσια - Όνειρα με Παπούτσια
Ονειροκρίτης Παπούτσια

Τι σημαίνει αν δω στο όνειρό μου παπούτσια;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, παπούτσια εάν είδες στο όνειρό σου αυτό δείχνει πως έχεις σκέψεις για την πορεία της ζωή σου, τι τροπή έχει πάρει, θετική ή αρνητική. Είναι εύκολη ή δύσκολη η ζωή που έχεις επιλέξει? Προσπαθείς να ζήσεις με αυτό που σου επιβάλλουν και να μη ζορίζεσαι πολύ ή προσπαθείς να ζήσεις τη ζωή σου, όπως την έχεις ονειρευτεί αλλά να πληρώσεις το οποιαδήποτε τίμημα? Σκέφτεσαι ποιες είναι οι αρχές, οι αξίες, τα ιδανικά σου.  Ανάλογα με το χρώμα το είδος και το ύφος του παπουτσιού μπορείς να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα από αυτό το όνειρο.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 70%
Υγεία 80%
Ευημερία 80%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης Παπούτσια Αγορά

Εάν είδες να αγοράζεις στο όνειρο παπούτσια, αυτό πάει να πει ότι σκέφτεσαι να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή που που θα της δώσεις μία διαφορετική κατεύθυνση. Μία αίσθηση αισιοδοξίας υπάρχει για τις μέρες που έρχονται μία αίσθηση και διάθεση ανανέωσης, είτε μέσω ριζικών αλλαγών είτε ορισμένων αλλά ουσιαστικών. Η σκέψη ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή δουλειάς ή η τόλμη να κάνεις κάτι δικό σου, εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνεις τώρα αλλά που θα σε γεμίζει ως προσωπικότητα.

Ονειροκρίτης Παπούτσια Βγάλσιμο

Το να ονειρεύεσαι ότι βγάζεις τα παπούτσια σου δείχνει μία αίσθηση κούρασης και απογοήτευσης που δεν υπάρχει η διάθεση να κυνηγήσεις ώστε να έρθει ξανά σε μία κανονική κατάσταση. Μπορεί να είναι μία προβληματική σχέση ή γάμος που με την πάροδο των ετών έχει κουράσει αλλά έχετε συμβιβαστεί με αυτό. Εάν βγάζετε τα παπούτσια για να περπατήσετε στη θάλασσα αυτό δείχνει ότι θέλετε όντως να προχωρήσετε μπροστά, με οποιαδήποτε τίμημα.

Ονειροκρίτης Παπούτσια Άσπρα

Εάν είδες στο όνειρο σου άσπρα παπούτσια αυτό δείχνει ότι θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα έχοντας καλή διάθεση, αγνές προθέσεις που θα βοηθήσουν εσένα ή κάποιον δικό σου που δυσκολεύεται αυτή την εποχή.

Ονειροκρίτης Παπούτσια Κόκκινα

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη τα κόκκινα παπούτσια δείχνουν ότι έχεις μία διάθεση να ρισκάρεις, να φτάσεις το παιχνίδι στα άκρα, που είτε μπορείς να βρεθείς κερδισμένος είτε να τα χάσεις όλα.  Προτού πράξεις κάτι θα πρέπει έστω να έχεις ένα plan b για το ρίσκο που διατίθεσαι να πάρεις. Δεν είναι καιροί για μεγάλα ρίσκα. 

Ονειροκρίτης Παπούτσια Χάσιμο

Εάν είδατε στο όνειρο σας ότι δεν μπορείτε να βρείτε τα παπούτσια σας και τώρα θα πρέπει να περπατήσετε με γυμνά πόδια αυτό δείχνει έντονο στρες για μία κατάσταση που σας ζορίζει τον τελευταίο καιρό, και δεν ξέρετε πως να την αντιμετωπίσετε καθώς δεν υπάρχει κάτι βασικό που θα σας προστατεύσει. 

Ονειροκρίτης Παπούτσια Τρεξίματος

Εάν είδες στο όνειρο σου  ότι φοράς παπούτσια για τρέξιμο αυτό συνήθως δείχνει μία χαλαρή διάθεση για τη ζωή, πιο παιχνιδιάρικη χωρίς πολλές πολλές δυσάρεστες καταστάσεις και συγκινήσεις. Δείχνει μία υγιή αντιμετώπιση της ζωής σου, ισχυρή αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και πυγμή για να αντιμετωπίσεις ότι δύσκολο στο δρόμο εμφανιστεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχει αρνητική ερμηνεία καθώς ίσως είσαι πολύ χύμα για τις σοβαρές καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. 

Ονειροκρίτης Παπούτσια Σκισμένα

Εάν είδες στο όνειρο σου ότι φοράς παπούτσια σκισμένα αυτό πάει να πει ότι έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου για πρόσωπα ή καταστάσεις. Είναι καιρός για μία μεγάλη αλλαγή που θα σου δώσει νέο αέρα αυτοπεποίθησης που τόσο σου λείπει στην παρούσα φάση. 

Περισσότερα Όνειρα με Ρούχα