Ονειροκρίτης Ποδήλατο

Ονειροκρίτης Ποδήλατο - Όνειρα με Ποδήλατο
Ονειροκρίτης Ποδήλατο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Ποδήλατο;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Ποδήλατο αν δεις στον ύπνο σου πάει να πει   ότι θα επιτύχεις γρήγορα τον στόχο σου. Είναι πιθανό ότι δεν είσαι ικανοποιημένη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι αυτήν τη στιγμή, Νιώθεις πάρα πολύ την ανάγκη να δώσεις στον εαυτό σου  καλύτερες συνθήκες ζωής, οι γύρω σου μπορεί να σε κατακρίνουν αν κάνεις κάποια παράτολμη αλλαγή αλλά καλό θα είναι να αγνοήσεις τους ανθρώπους από το περιβάλλον σου και τα σχόλιά τους, που πολύ εύκολα θα πουν ότι δεν πιστεύουν αυτό που κάνεις είναι η σωστότερη επιλογή και ότι δεν θα πετύχεις. Εσύ όμως θα δουλέψεις σκληρά και θα αποδείξεις με τις πράξεις σου ότι αυτά που έλεγαν ήταν λάθος. 

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 50%
Υγεία 60%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Ποδήλατο Αγορά

Το όνειρο της αγοράς ενός ποδηλάτου συμβολίζει το μικρό κέρδος. Θα επενδύσεις χρήματα σε κάτι που θα φαίνεται άσκοπο, στην αρχή. Είναι πιθανό ότι θα είσαι η πρώτη που θα ξεκινήσει ένα παράτολμο σχέδιο, που άλλος δεν το έχει επιχειρήση. Έπειτα απο σύντομο διάστημα όμως θα σε αντιγράψουν προσπαθώντας κι εκείνοι να επιτύχουν όπως εσύ με τις πρωτότυπες ιδέες σου.

Ονειροκρίτης Ποδήλατο Πούλημα

Η πώληση ενός ποδηλάτου σε ένα όνειρο σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψεις κάποια ευχαρίστηση. Θα έχεις κάποια πρόσθετα έξοδα, την επόμενη περίοδο, οπότε θα πρέπει να κάνεις μια λίστα προτεραιοτήτων, προκειμένου να ξοδέψεις χρήματα για πράγματα που πραγματικά χρειάζεσαι. Παρόλο που θα εγκαταλείψεις κάτι που πραγματικά αγαπάς, θα νιώθεις ότι έκανες το σωστό και βοήθησες τον εαυτό σου και την οικογένεια σου σε μια δύσκολη στιγμή.

Ονειροκρίτης πέσιμο από ποδήλατο

Όταν δεις στο όνειρο σου ότι πέφτεις απο ενα ποδήλατο αυτό ουσιαστικά είναι μια προειδοποίηση ότι θα πρέπει να παίζεις με τους κανόνες. Ίσως τον τελευταίο καιρό έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες σου, νιώθεις ότι είσαι ανίκητη και αν λοξοδρομήσεις και λίγο κανείς δεν θα σου κάνει τίποτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καμπανάκια χτυπάνε μέσα σου που εμφανίζονται με τη μορφή των ονείρων.

Ονειροκρίτης Ποδήλατο Κλοπή

Αν ονειρευτείς ότι κάποιος έκλεψε το ποδήλατό σου

Αυτό το όνειρο αντιπροσωπεύει ζημιά. Θα  επενδύσεις χρήματα σε κάτι που δεν θα σου φέρει κέρδος. Ιδιαίτερη προσοχή με οτιδήποτε έχει να κάνει με υπογραφές, είτε είναι σε μια τράπεζα, είτε για μια πληρωμή ενός ιδιωτικού νοσοκομείου.

Photo Credits Photo by Wolfram Bölte 

Περισσότερα Όνειρα με Ταξίδι