Ονειροκρίτης Θάλασσα

Όνειρα με Θάλασσα - Ονειροκρίτης Θάλασσα
Ονειροκρίτης Θάλασσα

Τι σημαίνει αν δω στο όνειρό μου θάλασσα;

Εάν δεις σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Θάλασσα στο όνειρό σου, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ισχυρή αβεβαιότητα στη ζωή σου. 

Αρνητικές καταστάσεις που δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις, νιώθεις να σε πνίγουν ή να φαντάζεται δύσκολο να φτάσεις στην επίλυση τους και να διασχίσεις δηλαδή αυτή τη θάλασσα των προβλημάτων. 

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 60%
Υγεία 70%
Ευημερία 60%
Ηρεμία 60%

Ονειροκριτης Ταξίδι στη Θάλασσα

Εάν δεις στο όνειρο ταξίδι στη θάλασσα τότε αυτό πάει να πει ότι η ζωή σου είναι γεμάτη από πολλές προκλήσεις και αβέβαιες καταστάσεις είτε σε οικονομικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί επίσης να σκέφτεσαι  πολύ κάποιο επόμενο σου βήμα είτε στον οικονομικό, είτε στον αισθηματικό τομέα ή κάπου αλλού αλλά να μην είσαι σίγουρος/η ότι αυτή είναι η σωστή κίνηση. Όπως και να έχει όμως επιθυμείς να το προσπαθήσεις και ας μην έχει την πιο ευτυχή κατάληξη, εσύ θα έχεις προσπαθήσει. 

Ονειροκριτης Θάλασσα ήρεμη

Εάν δεις σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, θάλασσα γαλάζια και ήρεμη, αυτό πάει να πει ότι υπάρχει μία σταθερότητα στη ζωή σου, μια ισορροπία στον συναισθηματικό σου κόσμο ή δείχνεις ότι τα καταφέρνεις στα οικονομικά.

 Τα ζητήματα σου έχουν αντιμετωπιστεί ή έχουν γίνει αποδεκτά. Αντιμετωπίζετε καλά τον εαυτό σας και έχετε πάρει τον έλεγχο μιας δύσκολης κατάστασης. Ίσως μόλις κατάφερες να βγεις απο μία δύσκολη κατάσταση που είχε βρεθεί στη ζωή σου εδώ και καιρό και πλέον όλα είναι πολύ καλύτερα, έτοιμα για να υποδεχθούν τα επόμενα σχέδια της ζωής σου.