Ονειροκρίτης Αυτοκίνητο

Ονειροκρίτης Αυτοκίνητο - Όνειρα με Αυτοκίνητο
Ονειροκρίτης Αυτοκίνητο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Αμάξι Αυτοκίνητο;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Αυτοκίνητο αν δεις στο όνειρο σου αυτο πάει να πει ότι θα έχεις πολύ καλά νέα γύρω απο τη δουλειά που κάνεις. Θα είσαι σε θέση να παρουσιάσεις τον εαυτό σου καλά στους ανώτερους με την επιμονή και τη σκληρή δουλειά που κοπιάζεις για αυτή κάθε μέρα. Έχεις προσπαθήσει πάρα πολύ όλα τα χρόνια που δουλεύεις και αυτοί οι κόποι φαίνεται ότι επιτέλους θα αποπληρωθούν. Δεν χρειάζεται όμως να σταματήσεις, συνέχισε τη σκληρή δουλειά και σίγουρα τα πράγματα θα πηγαίνουν διαρκώς όλο και πιο καλά. 

Επίσης αν δεις στον ύπνο σου ένα αμάξι περίμενε καλά νέα τις επόμενες ημέρες, είτε αφορούν τη δουλειά, είτε όχι.

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 70%
Υγεία 50%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης Αυτοκίνητο Σπορ

Αν δεις στο όνειρο σου ένα σπορ αμάξι καμπριολέ, καλό θα είναι να έχεις στο νου σου παραπανω ότι αφορά την υγεία σου. Οι πολλές υποχρεώσεις συχνά σε εμποδίζουν να πας στον γιατρό, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ λαθος και ορισμένες φορές δημιουργούνται μεγάλες αναστατώσεις. Όταν μπλεκεις με υποχρεώσεις, γεμίζεις με υλικά αγαθά δεν προλαβαίνεις να σκεφτεις και να εκτιμήσεις αυτά που έχεις. Αυτός ο τρόπος ζωής πιθανότατα θα αφήσει συνέπειες που κανένα χρηματικό ποσό δεν θα μπορέσει να απομακρύνει.

Ονειροκρίτης Αυτοκίνητο Κλοπή

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη αν δεις κλοπή αυτοκινήτου στο όνειρο σου συμβολίζει την κακή επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Φαίνεται ότι δεν μπορείτε να βρείτε μια κοινή γλώσσα έκφρασης, όταν αυτός σκέφτεται το Α, εσύ σκέφεσαι το Β. Μερικές φορές νομίζετε ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα, που σας εμποδίζει να κάνετε μελλοντικά σχέδια μαζί. Ακόμα κι αν είστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα νιώθεις ότι κάθε μέρα απομακρύνεστε περισσότερο ο ένας απο τον άλλον, δίπλα σου είναι κάποιος άγνωστος που κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κάτι που δεν ήταν. 

Αν τώρα είδες στον ύπνο σου ότι κλάπηκε ένα αμάξι, 

αυτό σημαίνει ότι η επένδυσή που έχεις κάνει θα σου αποφέρει πίσω τα πολλαπλάσια, ανεξάρτητα απο τι επένδυση είναι αυτή. Επιτέλους θα αισθανθείς πως είναι να νιώθεις ότι κάπου πέτυχες, τα πήγες περίφημα με τις δυνάμεις σου και μόνο. 

Το να ονειρεύεσαι ότι το αυτοκίνητο σου έχει κλαπεί σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσεις απο την καθημερινότητα σου ένα  αγαπημένο σου πρόσωπο. Για κάποιο λόγο θα απομακρυνθείτε, είτε λόγω ενός τσακωμού, είτε λόγω επαγγελματικό, είτε λόγω υγείας. Δεν θα πρέπει να σε δυσαρεστήσει αυτό, θα πρέπει να φανείς δυνατή, ο χρόνο θεραπεύει όλες τις πληγές. 

Ονειροκρίτης Αυτοκίνητο Αμάξι Τρακάρισμα

Αν είδες στο όνειρο σου ότι ειχες με το αμάξι τρακάρισμα αυτό πάει να πει ότι κέρδη πολλά σε περιμένουν είτε απο τη δουλειά σου, είτε απο κάπου αλλου, για παράδειγμα μια κληρονομιά απο μια θεία ή κέρδη απο το τζόκερ. 

Απο την άλλη βέβαια αν είδες στο όνειρό σου απλώς ένα τρακάρισμα αυτοκινήτου αυτό πάει να πει ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σου αυτό το διάστημα και μεγάλη κακοτυχία θα σε βρει.

 Photo Credits Photo Dario Morandotti 

Περισσότερα Όνειρα με Ταξίδι