Ονειροκρίτης Άλογο

Ονειροκρίτης Άλογο - Όνειρα με Άλογο
Ονειροκρίτης Άλογο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου άλογο;

Το άλογο στα όνειρα συμβολίζει την φιλοδοξία, την αντοχή και τη σκληρή δουλειά. 

Τα άλογα επίσης αντικατοπτρίζουν τη σεξουαλική ορμή και τη λίμπιντο. Συχνά τα άλογα εμφανίζονται σε όνειρα ανθρώπων που εργάζονται ιδιαιτέρως σκληρά, έχουν έντονες σεξουαλικές ορμές και ισχυρά κίνητρα.

Στον αντίποδα, ένα άλογο στα όνειρά σου, μπορεί να σημαίνει ότι παίρνεις πολλά ρίσκα στην πορεία προς την επιτυχία, πληγώνοντας έτσι ενδεχομένως αγαπημένα σου άτομα για να ικανοποιήσεις τη φιλοδοξία σου.  

Αποτελεί λοιπόν ένα σημάδι για να μειώσεις λίγο την ένταση της προσπάθειάς σου.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 80%
Υγεία 80%
Ευημερία 70%
Ηρεμία 60%

Όνειρο με άσπρο άλογο

Το άσπρο άλογο συμβολίζει φιλοδοξία ή μία επιθυμία για επιτυχία που βασίζεται όμως σε καλές προθέσεις. Η αυτοπειθαρχία και η ισορροπία είναι απαραίτητες για να πετύχεις τους στόχους σου. 

Το λευκό άλογο μπορεί επίσης να συμβολίζει μία εσωτερική ανάγκη να τελειοποιήσουμε έναν τομέα στην εργασία, ένα έργο τέχνης, μία ικανότητα ή κάποια εργασία

Εναλλακτικά ένα άσπρο άλογο μπορεί να αντανακλά μία υγιή σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο ή τον σύζυγό.  

Όνειρο με μαύρο άλογο

Το μαύρο άλογο είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να έχεις υποπέσει σε εμμονές ως προς έναν συγκεκριμένο στόχο. 

Μπορεί επίσης να συμβολίζει τον φόβο των φιλόδοξων εχθρών ή ανταγωνιστών σου στην πορεία τους να σε υπερκαλύψουν και να σε ρίξουν από το επαγγελματικό βάθρο στο οποίο βρίσκεσαι. 

Εναλλακτικά, ένα μαύρο άλογο συμβολίζει τα έντονα σεξουαλικά συναισθήματα που καταπιέζεις ή μια μη υγιή σεξουαλική ζωή.

Όνειρο με καφέ άλογο

Το καφέ άλογο σηματοδοτεί αντικρουόμενες δυνάμεις και φιλοδοξίες. Έχεις δυνατά κίνητρα και μεγάλες αντιστάσεις σε αντιξοότητες αλλά ενδέχεται να αντιμετοπίζεις συγκεκριμένα προβλήματα στη πορεία της επίτευξης ενός στόχου. Σηματοδοτεί τη φιλοδοξία να διορθώσεις ένα πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα μπορείς.