Ονειροκρίτης Φίδι

Ονειροκρίτης Φίδι - Όνειρα με Φίδι
Oνειροκρίτης Φίδι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου φίδι;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη φίδι αν δεις στο όνειρο σου, αυτό πάει να πει ότι κάτι σε φοβίζει και σου μολύνει τη ζωή σου. 

Τα φίδια στα όνειρα δείχνουν το φόβο στη σκέψη ότι θα αποτύχεις πάνω στο εγχείρημα που προσπαθείς, φοβάσαι ότι θα έχεις σοβαρές απώλειες στην προσπάθεια να αντιμετωπίσεις αυτό το εμπόδιο που σου έχει εμφανιστεί. 

Ίσως επίσης έχει εμφανιστεί πρόσφατα ένα άτομο στη ζωή σου όπου σε έχει δυσκολέψει πολύ μέσα στη καθημερινότητα σου και φοβάσαι ότι αν έρθεις σε ρήξη μαζί του θα έχεις σημαντικές απώλειες.  

Περιοχές της ζωής σας που καταστρέφουν όλα όσα σχετίζονται με αυτά. 

Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να εμπιστευτούν ή που αισθάνεστε είναι επικίνδυνοι για να μην αποφύγετε. 

Ένα φίδι στο όνειρο σου, σύμφωνα με το onirokritis.gr, θα μπορούσε επίσης να αντικατοπτρίζει τη δική σου έλλειψη ακεραιότητας, ένα ερωτηματικό στο αν συμπεριφέρθηκες σωστά απέναντι σε κάποιον ή του φέρθηκες πολύ άδικα και σκληρά κάνοντας του τη ζωή κόλαση. 

Συχνά τα φίδια δείχνουν καταστάσεις που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν , ηθικά ενοχλητικές που σε φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση  ή έχουν παγίδες που σου έχουν στήσει, αδέξια κιόλας και θέλεις να αποφύγεις οπωσδήποτε.

Με μιά ματιά
Τύχη 20%
Σχέσεις 40%
Υγεία 40%
Ηρεμία 20%

Ονειροκρίτης Φίδι Δάγκωμα

Αν ονειρευτείς φίδι δάγκωμα να σου κάνει αυτό σημαίνει ότι τα αρνητικά συναισθήματα μιας δύσκολης κατάστασης σε έχουν κυριεύσει, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του προβλήματος και είναι δύσκολο να βγεις από εκεί μέσα.  Κακές επιρροές ίσως σε έχουν περιστοιχήσει και εσύ έχεις ενδώσει, ακόμα και εξαρτήσεις που σου ποτίζουν με δηλητήριο τη ζωή σου ίσως έχουν εμφανιστεί.  Θα πρέπει να πατήσεις πολύ δυνατά στα πόδια σου, να δείξεις δύναμη, να μη φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια είτε μέσα από την οικογένεια σου, είτε από κάποιο κοντινό και έμπιστο πρόσωπο, είτε ακόμα και κάποιον ειδικό ώστε να σε βοηθήσει.   Το να ονειρεύεσαι να φοβάσαι να δαγκωθείς από ένα φίδι αντιπροσωπεύει τον φόβο σου να χάσεις κάτι σημαντικό όπως είναι μία θέση εργασίας που με κόπο ανήλθες έως εκεί, είτε ακόμα και την προσωπική σου ανεξαρτησία. 

Ονειροκρίτης Φίδι Νεκρό

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη νεκρό φίδι αν δεις στον ύπνο σου αυτό πάει να πει ότι πλέον κατάφερες να βγεις από μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση που είχες μπλέξει το τελευταίο διάστημα. 

Ονειροκρίτης Φίδι Μαύρο

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη φίδι μαύρο αν δεις στον ύπνο σου αυτό δείχνει ότι φοβάσαι την αποτυχία. 

Φοβάσαι μήπως σε καταραστούν και η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σου όταν θα τη χρειαστείς. Νιώθεις ότι υπάρχουν άτομα που κινούνται εχθρικά απέναντί σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα άτομα. 

Αυτή όμως η κατάσταση όταν επαναλαμβάνεται συχνά, χωρίς να τερματίζει κάπου, είναι φυσιολογικό να σε κουράζει και να σε γεμίζει με αισθήματα απόγνωσης.  

 

Photo by Jan Kopřiva

Περισσότερα Όνειρα με Ζώα