Ονειροκρίτης Σκύλος

Ονειροκρίτης Σκύλος - Όνειρα με Σκύλος
Ονειροκρίτης Σκύλος

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου σκύλο;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Σκύλο αν δεις στον ύπνο σου αυτό σημαίνει ότι νιώθεις μια δραστηριότητα σε τομείς της ζωής σου που νιώθεις τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστατευτικότητα. Έχει σημασία αν ο σκύλος είναι μεγάλος ή μικρός, τι χρώμα έχει ή τι ράτσα είναι. Διαφέρει αρκετά η ερμηνεία του ονείρου ανάλογα με τα παραπάνω.  

Συνήθως το να δεις σκύλο στο όνειρό σου είναι θετικό. Δείχνει ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε μία δύσκολη και αρνητικά φορτισμένη κατάσταση δίχως να βγαίνεις εκτός ορίων, να διατηρείς την ηρεμία σου και να έχει μια σταθερά δυναμική αυτοπεποίθηση που πηγάζει σε στέρεες βάσεις. Δείχνει ότι έχεις τη δύναμη και τη σταθερότητα να τα βγάλεις πέρα σε δύσκολες καταστάσεις, όταν κάποιος σου μιλήσει σκληρά και άδικα, όταν υπάγανησρχουν αισθήματα ζήλιας και φόβου. Αυτή η αίσθηση προστατευτικότητας γίνεται κατανοητή και σου γύρω σας, και έρχονται κοντά σας, φίλοι ή μέλη της οικογένειας σας, έρχονται για να τους προστατεύσεις και να τους βοηθήσεις. 

Ορισμένες φορές υπάρχει και μια αρνητική οπτική του να δεις στον ύπνο σου σκύλο. Ιδίως αν δεις έναν άγριο και θυμωμένο σκύλο αυτό δείχνει μια απώλεια του ελέγχου, έναν θυμό προς κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ή για μια αιτία. Υπάρχει σαφέστατα μια πηγή θυμού μέσα σου, κάτι την πυροδοτεί και θα πρέπει να το βρεις άμεσα ώστε να καταλαγιάσει όλο αυτό το συναίσθημα. 

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 70%
Υγεία 50%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης Σκύλος που έχει πεθάνει

Αν δεις στον ύπνο σου ένα σκύλο που έχει πεθάνει αυτό σημαίνει ότι έχεις αισθήματα εγκατάλειψης. 

Κάποιος κάπου που εσύ πίστευες πολύ στη βοήθεια και στη στήριξη του έχει απομακρυνθεί από κοντά σου το τελευταίο διάστημα, χωρίς συνήθως να σου αποκαλύψει το λόγο, και αυτό σε έχει πικράνει. Ίσως να μην  το έχεις διαπιστώσει ακόμα, ή να αρνείσαι να το διαπιστώσεις αλλά είναι μία δύσκολη κατάσταση που θα πρέπει να αποδεχθείς και να ζήσεις με αυτή. 

 

Photo by Justin Veenema 

Περισσότερα Όνειρα με Zώα