Ονειροκρίτης Χελώνα

Ονειροκρίτης Χελώνα - Όνειρα με Χελώνα
Ονειροκρίτης Χελώνα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Χελώνα;

Οι χελώνες συμβολίζουν τη σοφία, τη γονιμότητα, τη μακροζωία και την πνευματική ανάπτυξη στα όνειρα. Ένα όνειρο στο οποίο αυτό το χαριτωμένο ζώο είναι το κύριο μοτίβο μπορεί να είναι η αναπαράσταση της κλειστής προσωπικότητάς σου. 

Υπάρχει μια πιθανότητα να δυσκολευτείς να ανοιχτείς στους ανθρώπους, γι’ αυτό φαίνεσαι επιφυλακτικός/η και αδιάφορος/η σε άλλους. Ίσως να αγωνίζεσαι με την αποδοχή μιας μεγάλης αλλαγής που συμβαίνει στη ζωή σου.

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 40%
Υγεία 60%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης χελώνα κλεισμένη στο καβούκι

Εάν βλέπεις μια χελώνα κλεισμένη στο καβούκι της, σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η αγάπη που έχεις για κάποιον δεν ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι έχεις δοκιμάσει ό,τι καλύτερό μπορείς για να σώσεις τη σχέση ή το γάμο σου, αλλά ρεαλιστικά, ποτέ δεν είχε λαμπρό μέλλον. 

Ένα άλλο νόημα είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείς να προβείς σε μία ενέργεια η οποία υπό κανονικές συνθήκες χρειάζεται ωριμότητα και σκέψη. Είσαι πιθανώς ένας παρορμητικός άνθρωπος από τη φύση σου, και θέλεις να επιτύχεις τα πάντα άμεσα, ενώ χρειάζονται χρόνια σκληρής δουλειάς και θυσίας για να επιτύχεις τον στόχο σου. 

Ονειροκρίτης χελώνα εν κινήσει

Εάν βλέπεις μια χελώνα να κινείται ή να κολυμπάει αργά στο όνειρό σας, αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Αυτό μπορεί να συμβολίζει μία ασθένεια ή μία ατυχία που θα βιώσει ένας από τους αγαπημένους σου. Επίσης, ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να συμβολίζει απερίσκεπτη συμπεριφορά που ενδεχομένως να σε διέπει τη συγκεκριμένη περίοδο και γι ‘ αυτό οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να σε αποφεύγουν. Πρέπει να μάθεις να ελέγχει; την ιδιοσυγκρασία σου εάν δεν θέλεις να μείνεις μόνοι σου.

Μια χελώνα που σιγά-σιγά απομακρύνεται από εσένα, μπορεί να σημαίνει ότι θα κόψεις κάθε επαφή με ένα πρόσωπο αγαπητό σε σένα. Υπάρχει μια πιθανότητα να συμβολίζει πως η ζωή θα σε οδηγήσει σε μυστήρια μονοπάτια και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για να σταματήσεις αυτή τη πορεία.

Ονειροκρίτης χελώνα που σέρνεται

Το να ονειρεύεσαι μια χελώνα που σέρνεται στο έδαφος είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να επιβραδύνεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στη ζωή σου. Δεν πρέπει να αποφασίζεις εν μία νυκτί ή παρορμητικά όταν πρόκειται για τόσο σημαντικά πράγματα. Εάν ο σύντροφός σου ή κάποιος άλλος που αγαπάς σε στεναχωρήσει, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις αυτό το άτομο αμέσως. Δώσε τους χρόνο να εξηγήσουν τη συμπεριφορά τους προτού τους κόψεις εντελώς από τη ζωή σου.

Ονειροκρίτης χελώνα στην πλάτη

Αν ονειρευτείς μια χελώνα στην πλάτη σου και δεν μπορεί να προχωρήσει, στα όνειρα συμβολίζει συναισθηματικά προβλήματα ή αδυναμία να συνδεθείς με κάποιον και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. 

Εάν είσαι άτομο που έχει πρόβλημα να ανοιχτεί στους ανθρώπους, πρέπει να δουλέψεις αυτή τη δυσκολία. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος/η σου, ζήτησε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεσαι ή από έναν επαγγελματία που θα βρει έναν τρόπο να σε βοηθήσει.

 

Photo by Wexor Tmg

 

Περισσότερα Όνειρα με Ζώα