Ονειροκρίτης Ποντίκι

Ονειροκρίτης Ποντίκι - Όνειρα με Ποντίκι
Ονειροκρίτης Ποντίκι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου ποντίκι;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη ποντίκι αν είδες στο όνειρό σου θα πρέπει να προσέχεις αρκετά τον κίνδυνο να βρεθείς αντιμέτωπη με κλέφτες. Υπάρχει ένας υποσυνείδητος φόβος ή μια καχυποψία ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα έρθουν κλέφτες. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλέον τα καταφέρνεις καλά στη ζωή σου, υπάρχει ανταμοιβή των κόπων σου αλλά ορισμένοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την επιτυχία σου στερώντας πράγματα που έχεις μοχθήσει. 

 

Σε περίπτωση που όντως πέσεις θύμα ληστείας, μην το βάλεις κάπως, είναι μια ακόμη αναποδιά της ζωής που απλώς θα σου στερήσει λίγο χρόνο για να πας ακόμα παραπέρα. 

 

 

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 50%
Υγεία 70%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Ποντίκια που να Τρέχουν

Αν δεις στο όνειρο σου ποντίκια που να τρέχουν, αυτό σημαίνει ότι πολλές σκοτούρες έχεις στο νου σου, που δεν σε αφήνουν να ξαποστάσεις, έχουν φτάσει σε σημείο να σε γεμίζουν άγχος. Ίσως ήρθε η ώρα να ξαποστάσεις, να χαρείς όσα έχεις κατακτήσει και κατακτάς καθημερινά, είτε αυτά είναι μεγάλα, όπως μια προαγωγή, είτε είναι μικρά και ταπεινά, όπως να μαγειρέψεις ένα ωραίο φαγητο για εσένα και τους αγαπημένους σου.  

 

 

Ονειροκρίτης Ποντίκι Πεθαμένο

Αν ονειρευτείς ένα πεθαμένο ποντίκι αυτό πάει να πει ότι νιώθεις πολύ δυνατή ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις και νικήσεις τον όποιο ανταγωνισμό νιώθεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι δυστυχώς φυσιολογικό να έχεις γύρω σου πολλά άτομα που λειτουργούν με πολύ ανταγωνιστικό τρόπο και θέλουν να σε μικρύνουν ώστε να νιώσουν εκείνοι σπουδαίοι. Μην το βάλεις κάτω, έχεις τη δύναμη να τους νικήσεις και θα τους νικήσεις.  

 

 

Photo credits Stephanie on Unsplash

Περισσότερα Όνειρα με Ζώα