Ονειροκρίτης τριαντάφυλλα

Ονειροκρίτης Τριαντάφυλλα - Όνειρα με Τριαντάφυλλα
Ονειροκρίτης Τριαντάφυλλα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου τριαντάφυλλα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη τριαντάφυλλα αν δεις στον ύπνο σου, αυτό θα σημαίνει ότι έντονα συναισθήματα έχουν ανθίσει για κάποιον που ξέρεις χρόνια ή γνώρισες πρόσφατα και σου έκανε μεγάλη θετική εντύπωση. Ίσως ήρθε η ώρα να δεις με άλλο μάτι κάποιον καλό σου φίλο, ή εκείνον/η που γνώρισες στο πάρτι που είχες πάει, είχατε μία φιλική κουβέντα, σου άρεσε η παρέα μα τέλειωσε το βράδυ και μετά χαθήκατε. Γύρεψε το τηλέφωνο του, άφησε τους εγωισμούς και αφήσου στο πεπρωμένο. 

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 100%
Υγεία 70%
Ευημερία 60%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης Τριαντάφυλλα Κόκκινα

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα στον ονειροκρίτη δείχνουν μία έντονη διάθεση για παιχνίδια ερωτικά, ένα πάθος να ξεχειλίζει, ρομαντισμός και σεξουαλική επιθυμία μαζί. Ήρθε η ώρα να γίνει ο/η κυνηγός, ή το θήραμα που καλεί τον κυνηγό και συχνά μπερδεύονται οι ρόλοι για το ποιος είναι ο κυνηγός και ποιος το θήραμα. Η τύχη είναι μαζί σου οπότε μη σταθείς σε ενδοιασμούς της στιγμής. 

Ονειροκρίτης Τριαντάφυλλα Άσπρα

Αν δεις στον ύπνο σου ένα λευκό τριαντάφυλλο αυτό δείχνει συνήθως τα αγνά συναισθήματα που υπάρχουν μέσα σου, είτε πρόκειται για ένα άτομο είτε για μία στάση ζωής. Η μοχθηρία και η ζήλεια λείπουν από μέσα σου, αυτό μπορεί να κάνεις τους άλλους να σε κοιτάνε με μισό μάτι, αλλά το κάνουν γιατί βαθιά μέσα τους ζηλεύουν αυτή την ισορροπία που έχεις πετύχει μέσα σου. 

Ένα άσπρο τριαντάφυλλο επίσης μπορεί να δείχνει μία δίψα για έναν έρωτα αγνό που να βασίζεται στα ειλικρινή συναισθήματα, μακριά από σκοπιμότητες και παιχνίδια  πονηρά. Μια απόλυτα ειλικρινή αγάπη.

Ονειροκρίτης Τριαντάφυλλα Κίτρινα

Αν ονειρευτείς ένα κίτρινο τριαντάφυλλο, αυτό αντιπροσωπεύει την ευαισθητοποίηση σου για την αγάπη στη ζωή, δείχνει ότι αγαπάς τη ζωή σου, τους γύρω σου και τους φέρεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Κράτα αυτή τη στάση ζωής και κάνε και τους άλλους να φέρονται με τον ίδιο τρόπο, γίνε το πρότυπο τους.

Ονειροκρίτης Τριαντάφυλλo Ψεύτικο

Αν δεις στον ύπνο σου ένα τριαντάφυλλο ψεύτικο ή αληθινό λουλούδι αλλά με πάρα πολλά αγκάθια αυτό δείχνει δυσκολίες που υπάρχουν στη σχέση σου με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Πρόσεξε γιατί μπορεί με κάποιον τρόπο να σε κοροϊδεύει θέλοντας να αποκομίσει κάτι από εσένα και να σε πλήξει.