Ονειροκρίτης Λουλούδια

Ονειροκρίτης Λουλούδια - Όνειρα με Λουλούδια
Ονειροκρίτης Λουλούδια

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου λουλούδια;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς λουλούδια αντιπροσωπεύονται συναισθήματα που τονίζουν τη θετική, όμορφη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής. 

Σηματοδοτεί επίσης το να μαθαίνεις να εκτιμάς πόσο υπέροχο ή καλό είναι κάτι στη ζωή σας. Επιπρόσθετα, τα λουλούδια στο όνειρό σου, συμβολίζουν αίσθημα αγάπης, εκτίμησης σε άλλους ανθρώπους και συναισθήματα επιτυχίας που τελικά ξεδιπλώνεται στη ζωή σου. 

Τα λουλούδια στα όνειρα είναι πιο κοινά στις γυναίκες. Αυτό είναι πιθανότατα λόγω της τάσης των γυναικών να δείχνουν στους άλλους συμπάθεια και (ενίοτε μητρική) στοργή. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την τάση των γυναικών να εστιάζουν περισσότερο στη δική τους φυσική ομορφιά.

Αρνητικά, τα λουλούδια σε ένα όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύουν ματαιοδοξία, ναρκισσισμό ή εμμονή με την ομορφιά. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την εκτίμηση για κάτι που χάθηκε στη ζωή σου. Το να σκέφτεσαι πόσο καλή ήταν η ζωή σου πριν συμβεί κάτι κακό. Μη αντικειμενικά ή αφελή συναισθήματα για την αγάπη.

Αναλόγως το χρώμα του λουλουδιού, η ερμηνεία του ονείρου σου αλλάζει κατά περίπτωση. Ωστόσο σε γενικά πλαίσια ένα λουλούδι αντιπροσωπεύει κάτι θετικό και όμορφο.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 90%
Υγεία 80%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης νεκρά λουλούδια

Αν ονειρευτείς νεκρά λουλούδια μπορεί να σηματοδοτούνται τα συναισθήματα για μια απώλεια. Είναι επίσης μία ιδιαίτερη προειδοποίηση για μία τραγωδία ή μία αποτυχία που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη περίπτωση που ονειρευτείς νεκρά λουλούδια

Ονειροκρίτης λουλούδια του αγρού

Αν ονειρευτείς λουλούδια του αγρού, είναι μία καλή ευκαιρία για να παρατηρήσεις τα καταπληκτικά πράγματα που έκανε κάποιος για σένα και να αδράξεις την ευκαιρία να αναπολήσεις τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί ή ακόμα και να δημιουργήσεις καινούριες. Ένα όνειρο με λουλούδια του αγρού, συμβολίζει την ανεμελιά και τη ξεγνοιασιά σε συνδυασμό με την παρέα αγαπημένου ή αγαπημένων προσώπων 

Ονειροκρίτης λευκά λουλούδια

Αν δεις στο όνειρό σου λευκά λουλούδια, αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα για το ωραίο, την απομάκρυνση της αρνητικότητας στη ζωή σας ή ακόμα και τον θαυμασμό κάποιου προσώπου ή ακόμα και ζώου. Το όνειρο με τα λευκά λουλούδια αντικατοπτρίζει την πηγαία αγνότητα και την αθωότητα. Μπορεί επίσης να συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο της παιδικότητάς σου, όπως για παράδειγμα μία παλιά σου δασκάλα ή τη γιαγιά σου.

Ονειροκρίτης κόκκινα λουλούδια

Αν ονειρευτείς κόκκινα λουλούδια (όχι τριαντάφυλλα) αντιπροσωπεύει το συναίσθημα οτι κάτι κακό ή επικίνδυνο συμβαίνει σε σένα ή σε άλλους, με τη θέλησή σου. Τα κόκκινα λουλούδια σε ορισμένες περιπτώσεις συνδέονται με το κόκκινο χρώμα που έχει το αίμα και γι αυτό ένα όνειρο με κόκκινα λουλούδια αντιπροσωπεύει πολύ έντονα συναισθήματα.

Ενδεχομένως το όνειρο με τα κόκκινα λουλούδια είναι αντανάκλαση της απόλαυσής σου να παρακολουθείς κακά πράγματα που συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους ή εχθρούς. Έτσι νιώθεις αναζωογονημένη απολαμβάνοντας ένα αίσθημα δικαιοσύνης.

Ονειροκρίτης μωβ λουλούδια

ο να ονειρεύεσαι μωβ λουλούδια αντιπροσωπεύει σε γενικά πλαίσια μία ουδέτερη κατάσταση. 

Νιώθεις ενίοτε κάτι θετικό (χωρίς ωστόσο υπερβολές), χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα καθόλου. Απολαμβάνεις τη σταθερότητα, την ηρεμία ή ακόμα και την πλήξη. 

Στα αρνητικά, τα μοβ λουλούδια μπορεί να αντανακλούν την απόλαυση της μαρτυρίας άλλων ανθρώπων που είναι εντελώς ανίσχυροι.

Ονειροκρίτης μπλε λουλούδια

Τα όνειρα με τριαντάφυλλα, είναι σύμβολο του έρωτα που νιώθεις για κάποιο πρόσωπο. Σηματοδοτεί την ανιδιοτελή αγάπη ή το σαρκικό πάθος και την έλξη απέναντι σε κάποιον άνθρωπο. Το πάθος και η αγάπη κυριαρχούν στη ζωή σου αυτή τη περίοδο και ίσως το όνειρο με κόκκινα τριαντάφυλλα, να είναι ένα καλό σημάδι για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιον.

Ονειροκρίτης κίτρινα λουλούδια

Αν ονειρευτείς κίτρινα λουλούδια μπορεί να σηματοδοτεί την ανάγκη που αισθάνεσαι για να σε εκτιμήσουν. Αντανακλά ένα κενό που ενδεχομένως να αισθάνεσαι και την ανάγκη να έχεις κάποιον στο κοντινό σου περιβάλλον που θα σου δώσει σημασία.

Photo by Sergey Shmidt Περισσότερα Όνειρα με Φυτά