Ονειροκρίτης Βροχή

Ονειροκρίτης Βροχή - Όνειρα με Βροχή

Τι σημαίνει αν δω στο όνειρό μου βροχή;

Άν δεις στο όνειρό σου βροχή, αυτό πάει να πει στις περισσότερες περιπτώσεις θλίψη, απογοήτευση, δυσκολίες ή κατάθλιψη. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την απόγνωση μιας κατάστασης η οποία σε δυσκολεύει τη τωρινή περίοδο. Μπορεί είναι επίσης για μία πτυχή της ζωής του όπου τα άσχημα νέα πέφτουν βροχή, όπου αισθάνεστε ότι θα χάσετε κάποιον ή κάτι στη ζωή σας. 

Μερικές φορές η βροχή εμφανίζεται στα όνειρα μας όταν ένα μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω μας, σαν να ξεπλύθηκε με τη βροχή. Μπορεί το όνειρο να έχει την ερμηνεία ότι ήρθε το νερό λυτρωτικά και ξέπλυνε από πάνω μας την προβληματική κατάσταση που μας είχε δυσκολέψει αυτό το διάστημα.

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 70%
Υγεία 60%
Ευημερία 60%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης Νερό της Βροχής

Εάν δεις στο όνειρο νερό της βροχής που συσσωρεύεται ή αρχίζει να αυξάνεται αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας σχετικά με τα προβλήματα που γίνονται υπερβολικά για εσάς και δυσκολεύεστε να τα αντέξετε.

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες σίγουρα μία βοήθεια από έναν πεπειραμένο ψυχολόγο θα σας βοηθήσει πολύ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

Παράδειγμα : Μία ηλικιωμένη κυρία ονειρεύτηκε ότι περπατούσε σε ένα ωραίο πεζόδρομο και ξαφνικά μια καταιγίδα την έκανε μούσκεμα απο πάνω μέχρι κάτω.  Στη ζωή της μόλις είχε συνταξιοδοτηθεί αλλά ξαφνικά αρρώστησε και πίστευε ότι μπορεί να της κοστίσει σοβαρά στα οικονομικά του.

Παράδειγμα: Ένα μικρό παιδί έβλεπε συνεχώς στον ύπνο του ότι έβλεπε από ένα ψηλό κτίριο να πλησιάζει μία καταιγίδα. Στην κανονική του ζωή οι γονείς του μόλις είχαν χωρίσει, έμενε μερικές φορές με τη μητέρα του και τις άλλες με τη μητέρα του και ένιωθε λυπημένος και αγχωμένος για το μέλλον που οι γονείς του δεν είναι πια μαζί ως ζευγάρι. 

 

Περισσότερα Όνειρα