Ονειροκρίτης Νερό

Ονειροκρίτης Νερό - Όνειρα με Νερό
Ονειροκρίτης Νερό

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου νερό;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη νερό αν είδες στον ύπνο σου αυτό δείχνει ότι κάτι σε απασχολεί στον πνευματικό σου κόσμο. Σκέψεις πιο βαθιές σε απασχολούν, για ζητήματα πιο ουσιαστικά, είτε είναι για τη πορεία της ζωής σου, πόσο νόημα έχουν αυτά που κάνεις, πόσο σημαντικές είναι οι πράξεις σου. Επίσης θέματα θρησκείας ίσως σε απασχολούν, ίσως νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει η θρησκεία έτσι όπως είναι τώρα, ενώ θεωρείς τον εαυτό σου θρησκευόμενο πιστό, σε απωθεί η τωρινή κατάσταση. 

Πολλές φορές μπορεί να είσαι κουρασμένη απο την καθημερινή πάλη με τις δουλειές και τις γενικότερες υποχρεώσεις. Ίσως νιώθεις ότι έχεις παραμελήσει να ασχοληθείς με τις πιο βαθιές πτυχές του εαυτού σου. Να κουράστηκες να ασχολείσαι στον ελεύθερο σου χρόνο βλέποντας χαζά reality στην τηλεόραση και ίσως σου έκανε καλύτερο να ασχολιόσουν βαθύτερα με πράγματα που θα σε βοηθήσουν πολλαπλώς, όπως για παράδειγμα να ξεκινήσεις yoga και διαλογισμό ή να διαβάζεις ποίηση και μυθιστορήματα λίγο πριν κοιμηθείς. 

Το νερό εμφανίζεται στα όνειρα σου σε πολλές διαφορετικές μορφές και κάθε μία έχει τη σημασία και τη διαφορά της.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 80%
Υγεία 60%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Νερό Βρύσης

Αν δεις στο όνειρο σου βρύση να τρέχει νερό έχει σημασία μεγάλη αν το νερό είναι καθαρό ή βρώμικο. Αν είναι καθαρό η ερμηνεία του ονειροκρίτη είναι ότι θα ξημερώσουν πολύ καλές ημέρες για εσένα και τους γύρω σου. Αν το νερό είναι βρώμικο πάει να πει ότι κάτι υπάρχει που σε κάνει να νιώθεις άβολα, που σου βάζει τρικλοποδιές στη ζωή. Βρες τι είναι αυτό όσο πιο σύντομα μπορείς.

Ονειροκρίτης Νερό στο Σπίτι ​

Αν δεις στον ύπνο σου νερό στο σπίτι να μπαίνει από μια πλημμύρα ή κάποιον άλλο λόγο πάει να πει ότι υπάρχουν διαφωνίες και προβληματισμοί έντονοι που συνήθως γίνονται μεγάλοι καυγάδες, είτε είναι με τον αγαπημένο σου, είτε με οικογενειακά πρόσωπα ή με μια φίλη ή ακόμα και με τον/την προϊστάμενο/η σου. 

Μπορεί να δεις το νερό και σε άλλες μορφές του. 

Ένας ποταμός δείχνει τη δυναμική σου να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. 

Μια λίμνη δείχνει μια πολύ βαθιά δυναμική που έχεις. 

Η θάλασσα είναι το απόλυτο σώμα νερού. Αυτό το όνειρο μπορεί να αφορά τη ζωή ή την πνευματική σου ζωή και μπορείς να δεις συγκεκριμένα το Ονειροκρίτης Θάλασσα

Τα ρηχά νερά δείχνουν ότι παρά τα όσα μπορείς να σκεφτείς υπάρχει χώρος να πας της σκέψη σου παραπάνω. 

Photo Credits Johnny Brown on Unsplash

Περισσότερα Όνειρα με Θάλασσα