Ονειροκρίτης Ξύλα

Ονειροκρίτης Ξύλα
Ονειροκρίτης Ξύλα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Ξύλα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις ξύλα σε κάποιο όνειρό σου, αυτό συμβολίζει τον πλούτο. Θα πετύχεις μια μεγάλη επιτυχία στην ζωή σου, χάρη στην πειθαρχία και και στην αφοσίωση στους στόχους σου. Οι δεξιότητές σου θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς την επιτυχία σου αυτή, ώστε να μην παραμελήσεις καμία πτυχή της ζωής σου.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 70%
Υγεία 70%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης σκόρπια Ξύλα

Όταν ονειρευτείς ξυλα διάσπαρτα, πιθανότατα θα έχεις μια σύγκρουση απόψεων, η οποία θα φέρει πολλά θέματα από το παρελθόν που δεν αντιμετώπισες όταν έπρεπε. Θα συνειδητοποιήσεις ότι δυσανασχετείς με πολλά πράγματα και έχεις συσσωρεύσει πολλά θέματα και τώρα ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις.

Ονειροκρίτης - κόβω Ξύλα

Αν ονειρεύεσαι να κόβεις ξύλα, σημαίνει ότι σε περιμένει σκληρή δουλειά. Η ζωή σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις και πάντα σου αρέσει να βρίσκεις τρόπους για να φαίνεσαι χρήσιμος και πάντα μαθαίνεις νέα πράγματα, ώστε να μην είστε πίσω. Παρόλο που μερικές φορές στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να βρεις το χρόνο για τα πάντα, στην πραγματικότητα δεν θα άλλαζες τίποτα στη ζωή σου.

Εάν αντίθετα ονειρεύεσαι άλλους ανθρώπους να κόβουν ξυλα, αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Θα χρησιμοποιήσεις τη δύναμη της πειθούς για να κάνει κάποιος άλλος πράγματα για σένα. Ωστόσο, θα πρέπει να εργαστείς σκληρά μέχρι να γίνουν πραγματικότητα αυτές οι επιθυμίες. Εάν δε, διαθέτεις ιδιωτική επιχείρηση, σύντομα θα προσλάβεις άτομα που θα εργαστούν για σένα.

Ονειροκρίτης στοιβάζω Ξύλα

Ένα όνειρο στο οποίο στοιβάζεις ξύλα, σημαίνει ότι δεν θα αφήσεις ένα σχέδιο να αποτύχει μόνο και μόνο επειδή είναι περίπλοκο να το εκτελέσεις. Πιθανότατα εργάζεσαι σε κάτι που δεν είναι καθόλου απλό. Έτσι οι άνθρωποι σε συμβουλεύουν συνεχώς να το εγκαταλείψεις πριν είναι πολύ αργά. Ωστόσο, δεν θα αφήσεις την προσπάθειά σου να πάει χαμένη, χάρη στην επιμονή και τη θέλησή σου. Θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους ότι αξίζει να αγωνιστείς.

Ονειροκρίτης καίω Ξύλα

Αν ονειρεύεσαι να καις ξύλα σε ένα δάσος ή στο τζάκι, αυτό το όνειρο υποδηλώνει ότι σύντομα θα απαλλαγείς από μεγάλες ανησυχίες. Πιθανότατα θα πρέπει να επενδύσεις πολλή προσπάθεια και υπομονή, αλλά όλα αυτά θα αποπληρωθούν στο τέλος. Η επόμενη περίοδος θα είναι πολύ καλή τόσο για την δουλειά σου όσο και για την ιδιωτική σου ζωή. 

Εάν ονειρευτείς κάποιον άλλο να καίει καυσόξυλα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είσαι ορισμένες φορές τεμπέλης και ανοργάνωτος. Συσσωρεύεις τις υποχρεώσεις σου προτού και νομίζεις ότι έχεις αρκετό χρόνο, αλλά όταν πλησιάζουν οι προθεσμίες, αρχίζεις να πανικοβάλλεσαι επειδή δεν ξέρεις αν θα είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις τα πάντα εγκαίρως. Εάν θέλεις να πετύχετε σε αυτό που κάνεις, πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα το χρόνο σου. Δεν είναι κακό να αφιερώσεις μερικές μέρες για να ξεκουραστείς, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις καλά αποτελέσματα εάν περνάς τις περισσότερες από τις μέρες σου για ανάπαυση αντί να εργάζεσαι. Αν βέβαια νιώθεις πως δεν έχεις ενέργεια ή κίνητρο, σε αυτή την περίπτωση, γνωρίζεις ότι είναι καιρός για αλλαγές.

Photo by maite vanucci