Ονειροκρίτης Ψείρες

Ονειροκρίτης Ψείρες - Όνειρα με Ψείρες
Ονειροκρίτης Ψείρες

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου ψείρες;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη,  αν δεις στον ύπνο σου ψείρες πάει να πει ότι κάτι σε απασχολεί, είτε σωματικό, είτε πνευματικό το οποίο το θεωρείς ότι είναι βρώμικο. 

Ίσως αισθάνεσαι ενοχή για κάτι που έκανες ή κάτι που είπες. Για λόγια που πλήγωσαν κάποιον δικό σου άνθρωπο. Μπορεί επίσης να νιώθεις ότι σε χρησιμοποίησαν για να πετύχουν τους σκοπούς τους, ένας άνδρας σε χρησιμοποίησε για να ζηλέψει η πρώην του. 

Όποιος βλέπει στο όνειρο ψείρες σίγουρα αισθάνεται μία απογοήτευση, κάτι δεν πάει καθόλου καλά στη ζωή του, δίχως να πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας, κάτι που όμως σου δυσκολεύει τη ζωή και σε κάνει να νιώθεις πολύ μα πολύ χάλια. 

Με μιά ματιά
Τύχη 30%
Σχέσεις 40%
Υγεία 40%
Ηρεμία 20%

Ονειροκρίτης Ψείρες στο Κεφάλι

Αν δεις στο όνειρο ψείρες στο κεφάλι να έχεις εσύ ή κάποιος άλλος αυτό πάει να πει ότι υπάρχει κάτι που σε απασχολεί πολύ, υπάρχει μέσα στην σκέψη σου, το νιώθεις να είναι εκεί μέρα νύχτα, θες να το βγάλεις από πάνω σου ώστε να ξαλαφρώσεις.  Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερα επίπονη που θα πρέπει να πράξεις άμεσα. Σκέψου καλά τι μπορεί να είναι αυτό και δράσε. 

 

Παράδειγμα: Μία νοσοκόμα που μόλις είχε τελειώσει τη σχολή και ξεκίνησε να δουλεύει στο νοσοκομείο Σωτηρία είδε στο όνειρο ψείρες στο κεφάλι. Το προηγούμενο διάστημα είχε ξεκινήσει ένα αθώο φλερτ με έναν γιατρό στο νοσοκομείο ο οποίος είναι παντρεμένος με τη προϊσταμένη της. 

Έπειτα από αυτό το όνειρο σταμάτησε κάθε είδους φλερτ με τον γιατρό, αφοσιώθηκε στη δουλειά της, πήρε και μία μπλούζα δώρο στην προϊσταμένη της ως ένδειξη συγνώμης, χωρίς βέβαια να της αναφέρει τίποτα.