Ονειροκρίτης γιατρός

Ονειροκρίτης Γιατρός - Όνειρα με Γιατρός
Ονειροκρίτης Γιατρός

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου γιατρό;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη γιατρό αν είδες στο όνειρο σου αυτό πάει να πει ότι σκέψεις και απορίες σε κατακλύζουν και ψάχνεις κάποιον να σου τις λύσει. Σκέφτεσαι πράγματα που σε δυσκολεύουν και πως μπορείς να τα λύσεις, εάν υπήρχε κάποιος δικός σου άνθρωπος που μπορούσε να σου σταθεί δίπλα και να σε συμβούλευε, μία πατρική φιγούρα, ένας γκουρού, ένας ψυχολόγος που με τη βαθιά του γνώση θα του ανοιγόσουν και θα σε καθοδηγούσε με ψύχραιμη σκέψη στο να λύσεις ότι σε προβληματίζει, είτε είναι αυτό μικρό ή μεγάλο. 

Ορισμένες φορές το να δεις ένα γιατρό στο όνειρο σου δείχνει μία υποψία ότι έχεις κάποια πάθηση που όταν είσαι ξύπνιος είτε δεν την παρατηρείς είτε δεν θέλεις να την παρατηρήσεις ώστε να μη σε διακόψει από τη ροή της ζωής σου που ίσως σου χαλάσει το αίσθημα κυριαρχίας σου. 

Πιο πιθανό, όμως είναι να δείχνει ένα αίσθημα αδυναμίας για κάτι, σωματικό, συναισθηματικό ή πνευματικό.

Η ερμηνεία ενός ονείρου σχετικά με γιατρό , μπορεί να είναι και ένα σημάδι από το υποσυνείδητό σου που σε προειδοποιεί να κοιτάξεις τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις, να σταματήσεις τις πολλές σκέψεις που πηγαίνουν από εδώ κι από εκεί και δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Ίσως ήρθε η στιγμή για λίγο περισσότερη ηρεμία στη ζωή σου, μια ανασύνταξη για να μαζέψεις δυνάμεις και να προχωρήσεις ξανά με δυναμική στους στόχους σου. 

Ειδικά εάν είσαι πάνω από 50 αυτό ίσως είναι ένα σημάδι ότι ήρθε ο καιρός να ξεκουραστείς, να δώσεις παραπάνω έμφαση στη φυσική και ψυχική σου υγεία. Τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει αυτά τα δύο. Θα πρέπει να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου, χωρίς να γελιέσαι από τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής. 

Η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας και εκεί θα πρέπει να εστιάσεις χαλαρώνοντας τους ρυθμούς σου. 

Όπως και να έχει όταν βλέπεις στο όνειρο γιατρό τώρα δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Είναι μια σημαντική ένδειξη ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει μέσα σου, ένας προβληματισμός που υπάρχει, ή στη χειρότερη περίπτωση κάποια μικρή ή μεγάλη ασθένεια που σίγουρα δεν θα πρέπει να μην την προσέξεις.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 70%
Υγεία 60%
Ευημερία 60%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Γιατρός Χειρούργος

Εάν δεις στο όνειρο γιατρό να κάνει χειρουργική επέμβαση στο δόντι ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος αυτό είναι μία προειδοποίηση ότι μια δυσκολία θα προκύψει στο μονοπάτι της ζωής σου. Θα πρέπει να προετοιμαστείς να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση δύσκολη. 

Σημαντικό ρόλο παίζει αν είδες τι χειρουργική επέμβαση γίνεται. Αν γίνεται στα μάτια τότε αυτό συμβολίζει ότι πρόβλημα στην ψυχική υγεία ίσως εμφανιστεί. 

Αν είναι επέμβαση στον εγκέφαλο, αυτό συμβολίζει ότι αλλαγές στον τρόπο σκέψεις και χειρισμού των καταστάσεων θα χρειαστούν να γίνουν. 

Εάν είναι μία επέμβαση καρδιάς ίσως θα πρέπει να φροντίσεις εξίσου τον εαυτό σου όπως φροντίζεις τους άλλους και να αποφύγεις καταστάσεις που σε γεμίζουν άγχος, είτε πρόκειται για προβλήματα δικά σου, είτε για προβληματισμούς άλλων που σε φορτίζουν ψυχικά.