Ονειροκρίτης Παπάς

Ονειροκρίτης Παπάς - Όνειρα με Παπά
Ονειροκρίτης Παπάς

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου παπά;

Η ερμηνεία του ονειροκρίτη αν δεις στον ύπνο σου έναν παπά συνήθως είναι ένα θετικό όνειρο. 

Συμβολίζει τη πνευματικότητα και την αρετή που έχει η ψυχή σου. Επίσης συμβολίζει ότι ενδέχεται να κάνεις μία σημαντική νέα γνωριμία που ίσως είναι η αρχή ενός έρωτα ή μιας καλής φιλίας ή μια επαγγελματική σχέση που θα αλλάξει την πορεία σου. 

Όπως και να έχει είναι σημαντικό να θυμηθείς λεπτομέρειες από το όνειρό σου. 

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 70%
Υγεία 70%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης Παπάς Ευλογία

Αν δεις στον ύπνο σου παπά να σου δίνει ευλογία ή να του φιλάς το χέρι πάει να πει ότι μεγάλη τύχη θα βρει τα οικονομικά σου και ότι έχει να με την επαγγελματική σου πορεία. 

Νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου τον τελευταίο καιρό, έχεις προσπαθήσει πολύ για πολλά, χωρίς να βλάψεις κανέναν και να φερθείς άδικα με σκοπό να κερδίσεις από αυτή την αδικία. 

Η ηθική σου είναι μη αμφισβητήσιμη από κανέναν και βλέπεις τον σεβασμό στα μάτια των άλλων.

Ονειροκρίτης Παπάς Διάβασμα Προσευχής

Εάν είδες στο όνειρο σου παπά να διαβάζει μία προσευχή, αυτό πάει να πει ότι κάτι σε απασχολεί, κάτι έχεις κάνει και έχεις τύψεις για αυτό. 

Ζητάς κατά κάποιο τρόπο μια συγχώρεση και αυτό εμφανίζεται στα όνειρα σου βλέποντας εναν παπά να διαβάζει μία προσευχή. 

Εάν ονειρεύεστε πώς ο ιερέας διαβάζει μια προσευχή, αυτό το όνειρο είναι μια αντανάκλαση της συνείδησης. Πιθανότατα, έχετε διαπράξει κάποια άσχημη πράξη και τώρα μετανοείτε από αυτήν.

Ονειροκρίτης Παπάς Φιλί

Αν δεις στο όνειρό σου ότι φιλάς έναν παπά αυτό έχει αρνητική ερμηνεία, κάποιος κοντινός σου σου φέρεται υποκριτικά, λέει ψέματα είτε μπροστά σου είτε πίσω από την πλάτη σου, οπότε θα πρέπει να προσέχεις πολύ το επόμενο διάστημα, να παρατηρείς καλά τους γύρω σου ώστε να τον ξεσκεπάσεις το συντομότερο δυνατό.

Ονειροκρίτης Παπάς Πεθαμένος

Αν δεις στον ύπνο σου παπά πεθαμένο πάει να πει ότι ένα μεγάλο βάρος θα σου φύγει, κάτι που σε απασχολούσε επιτέλους θα πάψει να σε απασχολεί, θα διευθετηθεί και θα έχεις αρκετή περισσότερη ησυχία στη ζωή σου.

Παραδείγματα Ονείρων με Παπά

Η Ελένη το τελευταίο διάστημα μετά το θάνατο της μητέρας της είχε πρόβλημα με την αδερφή της και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν για τα κληρονομικά. 

Ένα βράδυ είδε στον ύπνο της έναν παπά νεκρό να βρίσκεται στην Εκκλησία και να τον πηγαίνουν στο νεκροταφείο για να ταφεί. Έπειτα από μερικές ημέρες κατάφερε να συνεννοηθεί με την αδερφή της και να τα βρουν για τα κληρονομικά.

Photo by Dave Herring on Unsplash

Περισσότερα Όνειρα με Εργασία