Ονειροκρίτης Νεκροταφείο

Ονειροκρίτης Νεκροταφείος
Ονειροκρίτης Νεκροταφείο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου νεκροταφείο;

Εάν δείτε ένα όνειρο με νεκροταφείο, αυτό συμβολίζει τα ευτυχισμένα γηρατειά. Δηλώνει πως στέκεσαι σταθερά με τα δύο πόδια στο έδαφος και ξέρεις τι θέλεις στη ζωή. Όλη η ζωή σου θα έχει μία φυσική ροή τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα κοινωνικά / συναισθηματικά. Πολλοί άνθρωποι σε βλέπουν ως παράδειγμα και πιστεύουν ότι τα μέλη της οικογένειάς σου είναι ευτυχείς να έχουν ένα τέτοιο πρόσωπο δίπλα τους. 

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 50%
Υγεία 40%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης περπατώ γύρω από ένα νεκροταφείο

Το να ονειρεύεσαι να περπατάς γύρω από ένα νεκροταφείο σημαίνει ότι πρέπει να πιστεύεις περισσότερο στις ικανότητές σου. Είσαι πολύ ανασφαλής και έτσι δεν μπορείτε να λάβεις ακόμη και την απλούστερη απόφαση. Σου αρέσει η ίντριγκα και τα απροσδόκητα συμβάντα σχετικά με άλλους ανθρώπους γιατί αυτό σου δίνει μια δικαιολογία αν τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενες. Δυσκολεύεσαι να δεχτείς κριτική αντί να λάβεις κάποιο σχόλιο ως εποικοδομητική πρόταση που πρέπει να αποδεχτείς και να χρησιμοποιήσεις αργότερα.

Ονειροκρίτης τρέχω γύρω από ένα νεκροταφείο

Εάν ονειρεύεσαι να τρέχεις γύρω από ένα νεκροταφείο, αυτό σημαίνει ότι θα είσαι ευτυχής στο άμεσο μέλλον. Κάτι ωραίο μπορεί να συμβεί στην οικογένειά σου, και αυτό θα σας κάνει ευτυχισμένους. 

Μπορεί να παρακολουθήσετε έναν γάμο, βάπτιση, ή μια γιορτή που σχετίζεται με την επέκταση της οικογένειάς σου. Θα περιμένεις ανυπόμονα να επιλέξεις δώρα για τους αγαπημένους σας και να περάσεις μαζί τους ευτυχισμένες στιγμές.

Ονειροκρίτης παιδιά που τρέχουν γύρω από ένα νεκροταφείο

Εάν δεις στο όνειρό σου παιδιά που τρέχουν γύρω από ένα νεκροταφείο, αυτό σημαίνει ότι θα συμφιλιωθείς με κάποιον με τον οποίο δεν έχετε μιλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιθανότατα θα συνειδητοποιήσετε ότι οι λόγοι για να κρατάτε κακίες ήταν παιδαριώδεις και ότι είναι καιρός να τα ξαναβρείτε. Η σχέση σας θα είναι ακόμα καλύτερη μετά από αυτό, οπότε θα είναι κρίμα να αφήσετε τα ασήμαντα πράγματα να σας χωρίσουν.

Ονειροκρίτης καθαρισμός ενός νεκροταφείου

Όταν στο όνειρό σου καθαρίζεις ένα νεκροταφείο, αυτό σημαίνει ότι ανησυχείς για την εργασία, την καριέρα ή το μέλλον σου γενικότερα. Φοβάσαι να χάσεις μια δουλειά ή να μην έχεις αρκετά χρήματα για να στηρίξεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Αυτοί οι φόβοι είναι φυσιολογικοί, ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσεις αυτά τα δεδομένα να επηρεάσουν τόσο πολύ την ψυχική σου κατάσταση. Εργάζεσαι σκληρά και είσαι καλός υπάλληλος, οπότε οι πιθανότητες να χάσεις τη δουλειά σου ή να μην μπορείς να βρεις άλλη είναι εξαιρετικά μικρές.

Ονειροκρίτης κρυφτό σε ένα νεκροταφείο

Αυτό το όνειρο συνήθως σημαίνει ότι κάποιος θα σε κατηγορήσει για κάτι που δεν έκανες. Ένα από τα μέλη της οικογένειάς σου ή κάποιος συνάδελφός σου μπορεί να κάνει λάθος και στη συνέχεια να σε κατηγορήσει για αυτό. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποδείξεις την αθωότητά σου, θα έχεις κάποιες δυσκολίες να αποδεχτείς το γεγονός ότι κάποιος που αγαπάς και σέβεσαι αποφάσισε να σε παγιδεύσει.

Ονειροκρίτης κοιμάμαι σε ένα νεκροταφείο

Ένα όνειρο στο οποίο κοιμάστε σε ένα νεκροταφείο συμβολίζει την υπερβολική ανησυχία για άλλους ανθρώπους. Παίρνεις τα προβλήματα άλλων ανθρώπων πολύ προσωπικά, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την υγεία σου. Βοήθησε αυτούς που μπορείς να βοηθήσεις, αλλά αν δεν μπορείς, καλό θα είναι να μη προσπαθείς γιατί θα επιδεινώσεις την κατάστασή τους. Βρες έναν τρόπο να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις την προσοχή σου σε ένα χόμπι που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από σκοτεινές σκέψεις. Θα βοηθήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους με αυτό.

Ονειροκρίτης νεκρός σε νεκροταφείο

Αν στο όνειρό σου δεις ένα άτομο που γνωρίζεις και αγάπησες, αλλά που δεν είναι πια ζωντανός, αυτό συμβολίζει τη θλίψη και το άγχος που αισθάνεσαι στην πραγματική ζωή. Πιθανότατα δεν μπορείς να ξεπεράσετε το θάνατό του προσώπου αυτού ακόμα και έτσι ονειρεύεσαι συχνά τέτοια όνειρα.

Ονειροκρίτης λουλούδια σε Νεκροταφείο

Εάν ονειρεύεσαι να φέρεις λουλούδια σε νεκροταφείο, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Εάν ανησύχησες πρόσφατα για τη δική σου υγεία ή ενός αγαπημένου σου προσώπου, σύντομα θα ανακουφιστείς. Θα αντιληφθείς σύντομα ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς πολύ.

Ένα όνειρο στο οποίο βλέπεις κάποιον άλλο να φέρνει λουλούδια συμβολίζει την επιτυχία, τον πλούτο, την καλή υγεία, την ευημερία, την ευτυχία και τις καλές σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου.

Ονειροκρίτης ραντεβού σε νεκροταφείο

Εάν ονειρεύεσαι να είσαι με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε ένα νεκροταφείο ή να συναντήσεις κάποιον που πιστεύετε ότι είναι η αγάπη της ζωής σου, αυτό είναι ένα κακό σημάδι. Αυτό το όνειρο συμβολίζει συνήθως προβλήματα αγάπης ή ακόμα και διάλυση ή διαζύγιο.

Ονειροκρίτης γάμος σε νεκροταφείο

Δυστυχώς, αυτό το όνειρο δεν έχει θετικό νόημα. Εάν ονειρευτείς να παντρεύεσαι σε ένα νεκροταφείο, αυτό συμβολίζει την ατυχία και την απώλεια ενός αγαπημένου. Ο σύντροφός σου μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα στη ζωή. Φροντίστε να είσαι εκεί για αυτόν και να τους δείξεις ότι τον/την αγαπάς και τον/την καταλαβαίνεις, ώστε να μπορούν να ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό.

Photo by Bo Dockx

 

Περισσότερα Όνειρα με Φόβο