Ονειροκρίτης Αυγά

Ονειροκρίτης Αυγά - Όνειρα με Αυγά
Ονειροκρίτης Αυγό

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου αυγά;

Αν δεις στον ύπνο σου αυγό ή αυγά σημαίνει ότι ένα δημιουργικό ξεκίνημα σε περιμένει. Κάτι καινούργιο υπάρχει και σε περιμένει να το κάνεις δικό σου. Τα συναισθήματα σου είναι τέτοια που περιμένουν μια μεγάλη αλλαγή που θα σε ανανεώσει στη ψυχή και στο σώμα. Ίσως υπάρχει μία νέα θέση εργασίας που σε περιμένει, ή κάποιος νέος έρωτας να περιμένεις να αφεθείς στην αγκαλιά του. 

Η ανάγκη να καλλιεργήσεις προσεχτικά τα σχέδια σου φαίνεται για τα καλά. Η διάθεση σου είναι γεμάτη όρεξη για νέες περιπέτειες. Ίσως ένα ταξίδι με αεροπλάνο να είναι αυτό που σου λείπει τον τελευταίο καιρό, ένα ταξίδι σε μια χώρα εξωτική που πριν από λίγο καιρό δεν θα σκεφτόσουν καν. Όπως και να έχει δεν θα πρέπει να αφήσεις αυτή τη στιγμή να περάσει έτσι δίχως να την εκμεταλλευτείς. Πάντα μια ανανέωση, μια αλλαγή έχει θετικό αντίκτυπο. Μπορεί καμιά φορά να μην πάνε τα πράγματα όπως θέλεις αλλά μόνο και μόνο ότι προσπάθησες, το τόλμησες, φάνηκες δυνατή, έχει τεράστια σημασία. Πιστεύεις στον εαυτό σου, στις δυνάμεις σου και δεν φοβάσαι να ρισκάρεις να αποτύχεις από το να παραμείνεις στάσιμη στα ίδια και στα ίδια.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 70%
Υγεία 50%
Ηρεμία 80%

Ονειροκριτης Αυγά Τηγανητά Μάτια

Αν δεις τηγανητά αυγά στο όνειρο σου η ερμηνεία του ονείρου έχει ως εξής. Το όνειρο αυτό σημαίνει ότι είσαι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή, η απόφαση έχει παρθεί και πλέον είναι θέμα χρόνου να γίνει πράξη. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ζητάς μια αλλαγή να γίνει, είτε την έχεις εντοπίσει, είτε είναι ακόμα βαθιά χαραγμένη στο μυαλό σου και σιγά σιγά βγαίνει προς τα έξω. 

Ονειροκρίτης Αυγά βραστά

Το να ονειρεύεσαι να τρως αυγά βραστά σημαίνει ότι μια νέα αρχή θα συμβεί σύντομα, μια δύσκολη αρχή από ότι φαίνεται αλλά εσύ το έχεις κατά νου σου, δεν τα παρατάς, το δουλεύεις στο μυαλό σου πως θα τα καταφέρεις καλύτερα, κάνεις μια προεργασία ώστε να είσαι έτοιμη για αυτή τη μεγάλη αλλαγή.  

Παράδειγμα: Μία γιατρός ονειρευόταν τη γιαγιά του να του μαγειρεύει δύο τηγανητά αυγά. Μετά από λίγο καιρό πήγε στο πατρικό του σπίτι και καθάρισε το παλιό του υπνοδωμάτιο των παιδικών του χρόνων. Ήταν μια δουλειά που είχε αφήσει για χρόνια, αλλά ήρθε η στιγμή να την κάνει. 

 

Photo Credits: Ismael Trevino

Περισσότερα Όνειρα με Φαγητό