Ονειροκρίτης Γιαγιά

Ονειροκρίτης Γιαγιά - Όνειρα με Γιαγιά
Ονειροκρίτης Γιαγιά

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου γιαγιά;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη, αν είδες στο όνειρό σου Γιαγιά, σημαίνει ότι κάτι σημαντικό σε απασχολεί και δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Το σκέφτεσαι διαρκώς και την ημέρα αλλά και στα όνειρα σου. Δεν έχεις βρει λύση ακόμη αλλά εφόσον είδες στο όνειρο σου μια γιαγιά αυτό πάει να πει ότι θα πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, αυτό που συνήθως δεν πέφτει έξω. 

Πολλές φορές μπορείς να βρίσκεις λύσεις πιο ορθολογικά αλλά αυτή τη φορά χρειάζεται να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Είσαι πλέον έμπειρη/ος να διαχειριστείς καταστάσεις, έχεις περάσει πολλά αλλά έχεις μάθει και πολλά ώστε να μπορείς πλέον να τα καταφέρνεις και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. 

Προσοχή με το συγκεκριμένο όνειρο καθώς ορισμένες φορές σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνο σου, η πίστη στις δυνατότητες σου ίσως σε ξεγελάσει, οπότε είναι καλό να συμβουλευτείς τους παλιούς, εκείνους που έχουν ζήσει τη ζωή με το κουτάλι που έχουν περάσει από δεκάδες φουρτούνες και στο τέλος έχουν απολαύσει τη ζωή όπως όταν γλύφεις με χαρά μικρού παιδιού το μέλι από το κουτάλι. 

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 90%
Υγεία 50%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης Γιαγιά Πεθαμένη

Εάν δεις στο όνειρό σου την πεθαμένη γιαγιά αυτό σημαίνει ότι σου λείπει η οικογένεια σου, είτε μένεις κάπου μακριά και δεν έχεις τη δυνατότητα να τους βλέπεις συχνά, είτε έχετε αποξενωθεί για κάποιους λόγους και αυτό σε έχει πληγώσει. 

Θα πρέπει να μπουν στην άκρη όλοι οι εγωισμοί, είτε οι δικοί σου είτε των συγγενών σου και να σμίξετε ξανά. Η οικογένεια είναι πάρα πολύ σημαντική και το καταλαβαίνουμε μονάχα όταν λείψει η ζεστασιά της. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να σου λείπει η ίδια σου η γιαγιά, η σκέψη σου να έχει μείνει σε αυτή, συχνά να αναπολείς τη ζεστασιά της όταν την επισκεπτόσουν με τους γονείς σου, ένα ασφαλές λιμάνι η μεγάλη αγκαλιά της που πολλές φορές σου λείπει πάρα πολύ. 

Ονειροκρίτης Γριά με Μαύρα

Αν δεις στο όνειρο σου γριά που να φοράει μαύρα αυτό είναι ένα αρνητικό όνειρο. Νιώθεις ότι οι γύρω σου δεν σου συμπεριφέρονται σωστά, μια υποτίμηση υπάρχει και ένας φθόνος, είτε πρόκειται από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από το επαγγελματικό. Μην αφήνεις αυτή την κατάσταση να συντηρείται, δείξε σε όλους τι αξίζεις και στην χειρότερη συγκρούσου μετωπικά.

Photo Credits  Skiathos Greece on Unsplash